Béla
8 °C
15 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Persze csak egy repülőgépig közlekedhetett ezen a módon Orbán Viktor, a Facebook-oldalán megosztott fotóból így nem derül ki, vajon milyen géppel repült el. Arról már korábban beszámoltunk, hogy Orbán kedden Kazahsztánba utazik, ahol hivatalos látogatást tesz, aztán április 25-28. között Pekingben Kína vezetőivel tárgyal, és részt vesz a második Egy övezet, egy út fórumon.

  A magyar miniszterelnök a kazah fővárosban, Nurszultanban megbeszélést folytat Kaszim-Zsomart Tokajev államfővel és Askar Mamin miniszterelnökkel, valamint a tervek szerint találkozik Nurszultan Nazarbajevvel,  Kazahsztán első elnökével is.

 • Azt már rég tudni lehet, hogy ami máshol elképzelhetetlennek tűnik, az Floridában mindennapos - elég csak a Florida Man kihívásra gondolni, vagy arra, hogy külön Facebook-oldal van Florida Man kalandjainak követésére -, de hiába olvasom ezeket állandóan, így is meg tud lepni egy olyan cím, hogy

  három és fél méteres aligátor volt a tűzoltók által kiszúrt eszméletlen ember.

  Az állomásukra tartó tűzoltók még a hétvégén álltak meg, hogy segítsenek az általuk embernek gondolt árnynak, amiről aztán kiderült, hogy valójában egy hatalmas aligátor, ami össze-vissza mászkált a házak között.

  KRAKAGYI.PNG
  Fotó: CBS Miami

  A helyszínre aztán hamar megérkeztek a rendőrök, akik kihívták az állatmentőket, aztán a kiérkezésükig egy órán át nézegették, ahogy az állat egyre beljebb sétál a házak közé.

  Végül aztán megérkeztek az állatmentők is - az aligátor közben éppen egy idős házaspár hátsó kertjébe vonult be egy drótkerítésen keresztül, mint egy tank - akik végül elaltatták az állatot, mert a nedves körülmények miatt túl kockázatos lett volna megpróbálni kipaterolni a szomszédságból.

  (via)

 • Átadták szingapúri Changi Airport legújabb szekcióját, amit a Jewel, azaz ékszer névre kereszteltek. A Changi repteret már így is hétszer a világ legjobb repterének választották, és az új részleg sem hoz szégyent erre a névre. 

  Az 1,3 milliárd dollárból megépített új szekció túlmegy minden fantázián, a biodómra emlékeztető terminál közepén kapott helyet a világ legnagyobb beltéri vízesése. A komplexumot fák ezrei tarkítják, és saját mozija is van. Az egészet direkt olyanra tervezték meg, mint egy bevásárlóközpont, ahol akár egy egész napot is eltölthet az ember, amíg a gépére vár. 

  GettyImages-1136272993
  Fotó: Suhaimi Abdullah / Getty Images Hungary
  GettyImages-1136273043
  Fotó: Suhaimi Abdullah / Getty Images Hungary
  GettyImages-1136273086
  Fotó: Suhaimi Abdullah / Getty Images Hungary
 • Ilyenek mennek a Coachellán:

  Az egésznek az a háttere, hogy a pletykák szerint Ariana Grande kétszer annyit kapott a fellépéséért, mint Beyoncé, aki tavaly volt a fesztivál főfellépője. A pletykák nem voltak igazak, mindketten 8 millió dollár kaptak, de valaki nem szeret utánanézni a részleteknek, ezért Grande kapott egy citromot koncert közben. Mert Beyoncé legutóbbi sorlemezének az a címe, hogy Lemonade. (Ami egyébként mától elérhető mindenféle streamingszolgáltatón, a Spotifyon és az Apple Musicon is.)

  (Stereogum)