Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A korábbi szupermodell a jelek szerint nem viccelt, hogy komolyan szeretne foglalkozni növénytermesztéssel és állattenyésztéssel.

  Mint arról korábban az Index is beszámolt, két éve már, hogy Bódi Sylvi megszerezte Aranykalászos bizonyítványát, a jelek szerint pedig nemhiába, hiszen jelenleg is saját gazdaságát vezeti egy Balaton melletti kis faluban. Az egykori playmate az RTL Klub Reggeli című műsorának volt a vendége, ahol többek arról is beszámolt, hogyan telnek gazdasszonyként töltött mindennapjai, illetve hogy hogyan neveli 43 csirkéjét.

  Az adás ominózus részletét itt nézheti vissza: 

 • Kocsis Korinna hat hete adott életet kisfiának.

  A magyar szépségkirálynő még tavaly decemberben osztotta meg követőivel, hogy babát vár, most pedig egy olyan fotót posztolt Instagram-oldalára, melyen a szülés előtt láthatjuk hat nappal, illetve a szülés után hat héttel.

  278856397 717701422701002 7932315947102343294 n
  Fotó: realkorinnakocsis / Instagram

   Szülés előtt hat nappal és szülés után hat héttel. (65 kg–56 kg) Idén nincs „beach bodym”, de van egy csodás kisfiam. Hihetetlen a női test, hogy mekkora változáson tud átesni. Kilenc hónap alatt az egész szervezet átalakul és azt szolgálja, hogy biztonsággal fejlődjön a magzat

  – kezdte a posztját Kocsis, hozzátéve, hogy közel két hónappal a szülés után már elkezdett visszarendeződni a teste, annak ellenére, hogy nem is diétázik, sőt, a szoptatás miatt többet eszik, mint korábban. A posztot alább tekintheti meg: 

 • Az egykori szépségkirálynő a követői szerint egyre jobban néz ki.

  „Megint hoztam Nektek egy before after képet” – köszönt be követőihez Instagram-oldalán Horváth Éva, aki úgy döntött, jó pár évvel ezelőtt készült tengerparti fotóját alkotja (részben) újra. A régebbi magazinos képen a modell mindössze egy kendőt viselt a dereka köré kötve, amelyet most bikinivel helyettesített, és leírása szerint az egykori profi stábja is családjára redukálódott, de a végeredmény így is lenyűgözte a rajongóit. Többen megjegyezték, a kétgyermekes anyuka egyre csak szebb lesz, és vékonyabb is friss fotóján.

 • Kétségtelen, hogy a Stranger Things 4. évadának legjobb jelenete, amikor Eddie Munson az Upside Downban adja elő a Metallica Master of Puppets című dalát, ezzel odacsalva magához a demodenevérek seregét.

  A jelenetre a zenekar is reagált egy Instagram-posztban, ahol elmondták, hatalmas megtiszteltetés, hogy fontos szerepet játszhatnak Eddie életében, és örülnek, hogy ismételten együtt dolgozhattak a sorozat készítőivel.

  "Az, ahogy a Duffer fivérek beleviszik a zenét a Stranger Thingsbe, mindig is valami egészen különleges volt, így nem csak amiatt váltunk izgatottá, hogy a Master of Puppets benne lesz a sorozatban, hanem attól is, hogy milyen körítésben jelenik majd meg. Eldobtuk az agyunkat a kész verziótól, annyira jól sikerült, hogy néhányan abból kitalálták, hogy melyik dal lesz, hogy csak egy pár másodpercre látták gitározni Joseph Quinn kezeit az előzetesben. Hát mennyire király már ez?" - olvasható a bejegyzésben.