Nándor
8 °C
23 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az Ibiza-botrányba belebukott Heinz-Christian Strache már egykori pártja, az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) számára is kényelmetlenné vált. Nyilvános, 786 ezer követővel rendelkező hivatalos Facebook-oldalának ugyanis megszüntették a láthatóságát.

  Az FPÖ közleménye szerint Strache „kérésének megfelelően” lőtték le az oldalát, hogy tiszteletben tartsák a személyiségi jogait. Szerintük jogi okokból nem adhatják át neki a kizárólagos admin jogot, az oldal ugyanis az FPÖ „tulajdona”, a párt anyagi és emberi erőforrásai segítségével építették fel.

  Strache ügyvédjén keresztül ultimátumot adott az FPÖ-nek: vagy visszakapja az admin jogot, amit korábban elvettek tőle, vagy jogi lépéseket tesz. Privát profilján pedig - ami részben nyilvános, és 50 ezren követik - köszönetet mondott a támogatóinak, és azt írta:

  „Ne aggódjatok, nem csak a Facebookon fogok visszatérni.”

   (Alfahír)

 • A DK a nyolcadik születésnapját ünnepli szombaton, az alkalomhoz pedig egy nem túl ízléses tortát választottak. Leginkább egy 70-es évekbeli, barna, szoci tömbházra hasonlít a kétemeletes édesség. A tetején színesen virító DK logó alatt pedig alig észrevehető a torta színével egybeolvadó nyolcas.

 • kutya lökh
  Fotó: Nagy Marianna / Facebook

  Egy szerb rendszámú autó vezetője kecskemétnél ütött el egy kutyát, és bár észrevette az ütközést, nem állt meg, a kutya így a lökhárítóba szorulva "utazott" Szolnokig - írja a Szoljon.hu. A sofőr az egyik tiszaligeti hotelben szállt meg, és bár a parkoláskor már szembesült a helyzettel, mégsem hívott segítséget, így a kutya még egy teljes éjszakán át maradt az autó foglya.

  Másnap Nagy Marianna, a Szolnoki Civil Állatvédők tagját hívták ki a kutyához, aki orvoshoz vitte az állatot, és kiderült, hogy csodával határos módon semmilyen sérülést nem szenvedett el, csak nagyon megijedt. Most gazdát keresnek az állatnak, mert bár van benne chip, azt nem regisztrálták.

 • Five-Green-People-Riding-a-Bicycle-NYC-3D

  Én még mindig imádom a Cool 3D World internetre tervezett, teljesen agyament animációit (itt írtam korábban egy mesterművükről), most pedig van egy új, amit ajánlok mindenkinek, aki elfelejtette volna, hogy létezik egy ilyen animációs csodaműhely a világon.