Ida
6 °C
9 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A készítők úgy döntöttek, hogy tiszteletben tartják a színész emlékét, azzal, hogy nem használnak régi felvételeket és CGI technológiához sem nyúlnak, ahogy azt Robert Downey Jr. megfiatalításánál tették az Amerika Kapitány - Polgárháború című alkotásban. A stúdió producerei korábban is elzárkóztak a cameo ötletétől, de most Nate Moore megerősítette a hírt ezzel kapcsolatban.

  A producer a következőket mondta a Vanity Fair oldalnak:

  Chad távozása súlyos veszteség, ugyanannyira szerettem a őt, mint a karakterét. Óvatosan és átgondoltan kell viszonyulnunk a feltűnéséhez, mert rengeteg embernek nagyon sokat jelentett, csakúgy, mint nekünk. De nem használnánk arra, hogy ezzel csalogassuk be az embereket a moziba: Gyertek el, talán látjátok a Párducot!'

  Nem tennénk ilyet, ezért nem fog visszatérni.

  Rengeteg rajongói elmélet és ötlet volt arra, hogy hogyan szerepelhetne a filmben Chadwick, de a stúdió és Victoria Alonso (korábbi Marvel filmek producere) a tragédia után is leszögezte, hogy: 

  A király sajnos a való életben is meghalt, nem csak a Moziverzumban. Ezért, a karaktert másik színésszel sem fogják pótolni.

  Így, leszögezhetjük, hogy Chadwick Boseman és karaktere semmiféleképp nem fog visszatérni a folytatásban. A film előreláthatólag 2022. május 6-án fog majd megjelenni. A tavaly elhunyt színészt az utolsó filmjében való alakításáért (Ma Rainey: A blues nagyasszonya) megkaphatja a legjobb férfi főszereplőnek járó Oscar-díjat (posztumusz díja mellett) az április 25-én éjjel rendezendő Oscar-gálán.

  (Forrás: Vanity Fair)

 • macska.png
  Fotó: Instagaram

  Gyakran választás elé kerülhet az ember, amikor felteszik az egyik legnagyobb kérdést a világon:

  Macskás vagy kutyás vagy? Kötelező válaszolni, de csak az egyik fajtát mondhatod.

  És aki nem tud erre reagálni, mert esetleg mindkettőfajtát imádja, akkor ott a helyszínen, azon nyomban leveri a víz, jön a zihálás és a teljes eszméletvesztés. Na jó, messzire mentünk, de azért valljuk be, van, hogy megesik az emberrel. Ebben a videóban látható, hogy néha, ez esetben egy macskának sem mindig van szüksége az emberre, hiszen ez a cica nem akar a videó elkészültekor ölelkezni a gazdájával. A jelenet egy nagyon vicces, „teljes szívemből gyűlöllek” arckifejezéssel társul a macska arcán.

  Egyszerűen zseniális!

   (Forrás: 9gag)

 • A világ legnagyobb nyulának, Dariusnak a gazdája Twitteren osztotta meg, hogy valaki ellopta a hatalmas tapsifülest. A nő több mint 400 ezer forint nyomravezetői díjatajánlott fel annak, aki tudja, hol tartózkodik a Guinness-rekorder nyúl.

  Emellett pedig felhívta a figyelmet arra, hogy nem sok hasznát veszik már az elrablói, ugyanis Darius a korából adódóan már nem képes szaporodni.

   

  (via: The Guardian)

 • giphy (48).gif
  Fotó: giphy.com

  Afshan Azad első gyermekét várja párjával, Nabil Kazival. Azad játszotta a Harry Potter filmekben Padma Patilt- Ő volt az, akit Ron Weasley elvisz a bálba a Tűz Serlegében.

  Az Instagramra kitett posztban azt írta, hogy a baba júliusban fog megszületni és nagyon izgatottak.

   (via: etonline)