Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A 16 éves Lóciról mesélt a színész.

  Az ősszel már 17 éves lesz Németh Kristóf legidősebb gyermeke, Lóci. A színész a versenyszerűen sportoló fiáról most a hot! magazinnak mesélt.

  Teljesen természetes életkori átalakulásban van Lóci, ez a felnőtté válás kezdeti folyamata. Gyakorlatilag olyan, mint egy fiatalember, aki néha találkozik a szüleivel. Mióta Szentendrére költöztünk, azóta Nagykovácsi a fő bázisa az édesanyjánál. Magántanuló jelenleg, mivel élsportoló golfozóként éli az életét, közben készül a vizsgáira. Szabályosan ünnep számunkra, ha van lehetőségünk pár napot együtt tölteni

  – árulta el Németh, hozzátéve: Lócival a kapcsolatuk mindig is szoros volt és örökké az is lesz.

  „Volt az életünkben hét olyan esztendő, amikor javarészt ketten voltunk, az első feleségemtől való válás után. Ezt követően lépett be Zita az életünkbe, aki hatalmas kedvence lett a nagyfiamnak, sőt, Lócitól kértem engedélyt, hogy randizhassak a későbbi feleségemmel” – folytatta a Fórum Színház igazgatója, akinek második házasságából is született két gyermeke, a 9 hónapos Olivér és a 4 éves Levente.

  „Lóci mozaikcsaládban él, nálunk és az édesanyjánál is van lakrésze. Sajnos úgy alakult, hogy nagykorára picit „hétvégi apuka” lettem, és ezért is van, hogy amikor együtt vagyunk, próbálunk minőségi időt eltölteni. Hálás vagyok a volt feleségemnek, hogy megmaradt a jó kapcsolat, és nem tányérdobálások közepette neveltük a fiunkat. ”

  (Bors)

 • PAP 0761
  Fotó: Papajcsik Péter / Index

  A Palikék Világa by Manna Három Igazság című műsor legutóbbi vendége Molnár Andrea volt, akit karrierje mellett Szente Vajkkal való,két éve tartó kapcsolatáról is kérdeztek a házigazdák. Molnár szűkszavúan elárulta, sosem teregették ki privát életüket a rendezővel, és ez így is marad a közeljövőben is.

  A magánéletünkről nem beszélünk nyíltan. Én ugye, túl vagyok egy váláson, és most köszönöm, jól vagyok, de nem beszélünk ilyesmiről 

  – kezdte a táncosnő, akinek exférje egyébként azóta szintén egy híres személy, a szépségkirálynő Szarvas Andi oldalán lelt boldogságra.

  „Az idő minket igazol, szép történetek vannak. A mi történetünk itt zajlik, és ez pont elég” – mondta Molnár, és azt is elárulta, egyébként nem szokta nézni párja Tv2-s műsorát, a Zsákbamacskát, majd arról mesélt, hiába töltötte be a negyedik X-et, jobban érzi magát, mint valaha.

  A 40 éves kort betöltve éreztem, hogy abba az életkorba kerültem, ahol nekem most jó. Mások megijednek, én meg azt éreztem, hogy most kezdek el élni. Most vannak olyan emberek körülöttem, most érek el olyan célokat, most történnek velem olyan dolgok, amik jó érzéssel töltenek el.”

   (via Blikk)

 • A tetoválóművész nemrég megkapta az amerikai munkavállalói engedélyt.

  2023 telis-tele volt kihívásokkal Törőcsik Dániel számára, aki a Story magazinnak adott most páros interjút kedvesével, a Nyerő Páros című műsorból is ismert Bíró Beával.

  „Mivel én nem mindig dolgozom Budapesten, kevesebb időt tudtunk együtt tölteni. De megjelent hírekkel ellentétben nem élünk távkapcsolatban. Egészen egyszerűen arról van szó, hogy egy hónapból nagyjából egy hetet külföldön, Németországban töltök. De a bázis továbbra is Budapest, ahol ­Beával élek” – kezdte a tetoválóművész, aki könnyen lehet, hogy hamarosan az Egyesült Államokban is kamatoztathatja tudását, nemrég ugyanis munkavállalói engedélyt kapott kint.

   „Az amerikai bevándorlási hivatal két évig vizsgálódott, mire megkaptam az engedélyt. Be kellett nyújtani egy csomó papírt, rengeteg dolgot ellenőriztek.

  Ez egy megvalósult álom, hiszen az Egyesült Államok a tetoválás fellegvára, az ottani művészek a legjobbak. Hatalmas elismerést jelent, hogy ők szeretnének velem dolgozni.

  Be kell vallanom, Budapesten kívül sehol nem éreztem magam annyira otthon, mint New Yorkban. Ugyanakkor az igazsághoz tartozik, hogy ez most mégis inkább távlati cél” – mesélte Törőcsik, de barátnője is osztozik a világváros iránti rajongásában, bár mint mondja, egyelőre még nem opció a költözés.

  „Nekem is nagyon bejött New York. Már kétszer voltam kint Danival. Közel áll hozzám az amerikai mentalitás. Őszintén szólva, sokkal közelebb is, mint a magyar. (...) Három éve jöttem haza Hongkongból, ahol tíz évig éltem. Mostanra barátkoztam meg a gondolattal, hogy itthon maradunk. Dani elképesztő dolgokat ért el a szakmajában, és most jutottunk el arra a pontra, hogy a kapcsolatunkra tudunk koncentrálni” – árulta el a modell, aki a jövőben szeretné kipróbálni magát akár műsorvezetőként is, de szívesen szerepelne akár az Ázsia Expresszben vagy a Dancing with the Starsban is.

 • Nem tartott sokáig a románc.

  harryy
  Fotó: instagram

  Véget ért Harry Styles és Taylor Russel alig egy éves kapcsolata, tudta meg egy biztos forrástól a People magazin. Az értesülések szerint a 30 éves énekes, valamint a 29 éves színésznő románca nemrég romolhatott meg, hiszen pár hete még arról írt a lap, egyre komolyabb szinteket lép a sztárpár szerelme, és együtt tervezik a jövőjüket.

  A fiatalokat 2023. júniusában kapták először lencsevégre együtt, majd utána hol a színésznő tűnt fel Styles koncertjeinek VIP részlegén, hol Styles nézte izgatottan a londoni WestEnden játszó párját.

  A People kereste a feleket, ám egyelőre egyikőjük sem szeretett volna nyilatkozni a témában.