György
9 °C
23 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A 3-as metró felújítása valószínűleg sok embert ültet majd nyeregbe a nyáron. Ezt a trendet erősíti a magyar Kerékpárosklub a biciklire szerelhető Metrópótló táblákkal, amiket 500 forint adományért cserébe lehet felkapni majd vasárnap az I bike Budapest bringás felvonuláson.

 • És a Facebookon csak ma szembesültem vele, hogy ez tegnap volt, mert az International Pallas Cat Dayt április 23-án tartják.

  A manulokról, ha keveset tud, ajánlom ezt a rövid cikket, ahol a legviccesebb manulos – vagy másnéven Pallas macskás – még egy más néven pusztai macskás – videót is meg lehet nézni.

  És ha ez felkeltette az érdeklődését, akkor ajánljuk a Szegedi Vadasparkot, vagy a Fővárosi Állatkertet, ahol élőben és láthatja ezeket a tündércsuprokat.

 • Lehet, hogy kicsit elhamarkodottan neveztem a Puma edzőcipőjét a legmenőbbnek, mert minnt arra olvasónk, Péter felhívta a figyelmet, a nyolcvanas évek közepén az Adidas is piacra dobott egy hasonló menőfaktorságú csukát, a Micropacert.

  1984-es az eredeti modell, aminek a nyelvébe építettek egy kütyüt, ami az időt, az elégetett kalóriát és az átlagsebességet mérte. Sajnos tény, hogy számítógépre nem lehetett rádugni, mint a Pumát.

  adidaspuma.png
  Fotó: Index

  A legmenőbb cipő mindenképp

  • 497
   a Puma
  • 342
   az Adidas
 • A tréfás kedvű tájépítész/beruházó néhány apró hibát vétett az alábbi két képen. Találd meg az eltéréseket!

  Tovább folytatódik az R76-os gyorsforgalmi út építése, idén Balatonszentgyörgy felé irtották tovább a fákat teszik emberbarátabbá a tájat. A steril, tiszta környezet jóval hatékonyabb és biztonságosabb kerékpározást tesz lehetővé, nincs belógó ág, nem zavarja meg az embert a madárfütty, nem kell megállni nézelődni! Sajnos a föld alá nem tudták vezetni a balatoni bicikliutat, de ami késik, talán nem múlik, egy következő autós fejlesztés során esetleg ez a vágyálom is megvalósulhat!