Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Hooters egyik eredeti tagja megtalálható az Instagramon, nemrég pedig megosztott néhány emléket 40 évvel azelőttről.

  hooters
  Fotó: Instagram

  A Hooters étterem nem új dolog: már 1983 óta szolgálják fel az ételeket a hiányos öltözetbe bújt hölgyek, az eredeti csapat egyik tagja, egy bizonyos Lynne Austin pedig Instagramon is megtalálható.

  Az első Hooters 1983-ban nyitotta meg kapuit Clearwaterben, Floridában, Austin pedig 15 éven keresztül volt megtalálható az étterem promócióin, legyen az poszter, vagy épp valamilyen póló, esetleg egy taxi oldalán található hirdetés.

  Az egykori Hooters-lány szerint szürreális volt önmagát látni egy-egy ilyen óriásplakáton, és szerinte az étteremlánc igazi örökzöld klasszikus, amire soha nem fognak ráunni az emberek.

  Lynne annyira népszerű volt, hogy számtalan férfi kifejezetten miatta ment be az étterembe, hátha az ő asztalához sikerül leülni, ez a fajta rajongás pedig nagyon imponált az egykori pincérnőnek még a mai napig is.

  Austin az Instagramon megszokott osztani 1-1 emléket is abból az időből, amikor a Hootersnél a fénykorát élte, rajongói pedig oda-vissza vannak az időutazásért.

 • Kár tagadni, hogy az Acélemberrel indított DC-filmek már régóta totális káoszba fulladtak, elég csak az olyan alkotásokra gondolni, mint az első Az öngyilkos osztag vagy a Ragadozómadarak. 

  A vezetőség sem nagyon tudott mit kezdeni a helyzettel, Henry Cavill parkolópályára került, miközben Ezra Miller sorra okozta az újabb és újabb fejfájásokat balhéjaival, illetve immár három Batman is létezik, miután visszahozták Michael Keatont is, aki az elkaszált Batgirl helyett csak a jövőre érkező The Flashben bújik denevérruhába.

  A Warner Bros. új vezetősége alatt számtalan projektet elkaszáltak, és kitalálták, hogy a Marvel-filmekhez hasonlóan egy tízéves ütemtervvel fognak előállni, ami gatyába rázza a követhetetlen és nem túl minőségi filmekkel operáló univerzumot.

  Itt jön a képbe a Marvel-veterán James Gunn (A galaxis őrzői, Peacemaker, Az öngyilkos osztag), aki Peter Safrannal közösen igyekszik sokadszorra is újraindítani a dolgokat.

  Ez azonban durva áldozatokkal jár, ugyanis az IGN hírei szerint nem lesz harmadik része a Gal Gadot-féle Wonder Womannek, illetve olyan pletykák is szárnyra kaptak, hogy Jason Momoa az Aquaman 2 után szögre fogja akasztani a szigonyt, de Henry Cavill sem fog röpködni a Black Adam 2-ben, ami anyagi buktája miatt talán el sem fog készülni.

  Ellenben felmerült, hogy Gunn nem akar elbúcsúzni Momoától, akinek egy antihősszerepet nézett ki: az intergalaktikus fejvadász Lobót, akit leginkább Deadpoolhoz lehetne hasonlítani. Ez illene is Gunnhoz, aki előszeretettel vesz elő negatív karaktereket (például Peacemakert). 

  A jelenlegi felállás szerint az új vezetőség az új irány miatt lekaszálja a régi karaktereket, és másokra helyezi át a fókuszt, korábban például azt is elhintették, hogy ugyan Robert Pattinson Batmanje marad – bár ő nem tartozik a DCEU fősodrához –, ellenben csökkenteni fogják a Denevéremberek számát a közös univerzumban.

 • Még egy hónapja sincs, hogy elkezdődött a VV11, számtalan összezörrenésnek, trágárkodásnak és egyéb húzós dolognak lehettünk szemtanúi.

  vvreni
  Fotó: RTL KETTŐ

  Lezajlott az eddigi legnagyobb összecsapás a lakók között a legutóbbi adásban, amelyet egy virsli robbantott ki.

  Ákos és Reni esett egymásnak a pulykahúsból készült virslin, miután sikeresen elbeszéltek egymás mellett, amitől zengtek a villa falai:

 • Chucky után szabadon.

  Újabb horrorbabát álmodtak a mozivászonra, amely mögött ismét James Wan áll, aki producerként már az Annabelle- és a Démonok között-franchise-ban is részt vett. A Blumhouse legújabb filmjében a történet szerint ezúttal Gemma (Allison Williams), a briliáns robotikus egy játékgyártó cégnél megalkotja a mesterséges intelligencia segítségével M3GAN-t, az ultrarealisztikus kinézetű babát, melynek rendeltetése, hogy a szülőket segítve a gyermekek védelmező játszótársa legyen. Miután a fiatal nő unokahúga, Cadyn (Violet McGraw) váratlanul árván marad és a gyámsága alá kerül, Gemma úgy dönt, kipróbálja az androidot, és felhasználja azt rendeltetésére. A gondok viszont ott kezdődnek el, amikor M3GAN túllő a célon, és gyakorlatilag öntudatra ébredve felülírja alkotója eredeti szándékát.

  A szinkronos előzetest itt tekintheti meg:

  A M3GAN-t 2023. január 12-től láthatják a horrorrajongók a hazai mozikban.