Hermina
16 °C
31 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Száz éve SZÚR - ezzel a címmel jelent meg egy könyv, ami feleleveníti a 60-as és 70-es években nagy népszerűségnek örvendő színészek és újságíró rangadót. (SZÚR, innen a név.)

  70-80 ezer nézőt vonzott rendszerint ez az esemény, a színészek egyik nagy sztárja Bujtor István volt, aki maga volt a megtestesült gólveszély. 1968-ban például mesterhármast ért el, amikor 4:3-ra nyertek a színészek. 1978-ban még ezt is felülmúlta, akkor öt találat került a neve mellé, 9-8 lett a végeredmény. A tablón megelevenedik a múlt.

  20200802 200924

  Aradszky László, Suka Sándor és Zenthe Ferenc volt még a csatársorban rajta kívül.

  Az újságírók legjobbja ebben a korszakban Várkonyi Sándor volt, aki jelenleg 80 felett jár már, de még a tavalyi rangadón pályára lépett. Volt olyan meccs, amikor Vitray Tamást is becserélték. A hokiválogatott tagja, a későbbi műsorvezető, Egri János is játszott többször. Az újságírás mellett a dalszerzésben is jeleskedő Vándor Kálmán is törzstagja volt a csapatnak.

 • Olvasónk, Kristóf készítette ezt a fotót, aminek, mint írja, az az érdekessége, hogy „a nap egy felhő takarásában van, és a formája-fénye érdekes módon a földre vetül.” Tényleg rendkívülinek tűnik a fotó és a rendkívüli a nap látványa is rajta, de hát rendkívüli napokban mostanában egyébként sincs hiány.

 • annabelle-in-quarantine

  A Démonok között című horrorsorozat, pontosabban horroruniverzum egyik sztárja az Annabelle-baba, ezzel szórakoztak a New Line filmcég munkatársai, amikor be kellett menniük a karantén alatt mindenféle okokból, és meglátták az irodában az amúgy rémisztőnek szánt figurát. És jobb dolguk nem volt, leforgatták vele ezt a rövidfilmet:

   (Deadline)