Géza
1 °C
16 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Horváth Éva, az egykori modell, szépségkirálynő a Story magazinnak adott egy hosszabb interjút, melyben szó esett házasságról, gyereknevelésről, arról, hogy a járvány alatt kicsit kötelességgé vált a főzés, de igyekszik teljes lelkesedéssel csinálni, és még sorolhatnánk. Nem is ez a lényeg, hanem az, amit a Blikk is kiszúrt az eddig teljes ismeretlenséget élvező Horváth Éva párját illetően. Eddig annyit lehetett tudni a modell párjáról, hogy férfi. Most már azt is tudjuk, hogy Bika a csillagjegye. Ez a következő mondatból derült ki:

  Én Nyilasként hajlamos vagyok makacsul elzárkózni egy vita után, a párom, aki Bika, viszont szereti megbeszélni a dolgokat. Teljesen eltérő a személyiségünk, szerencsére mégis tökéletesen tudunk együttműködni.

  Tehát egy Bika csillagjegyű férfire szűkült a kör.

  (Story magazin)

 • Spider-Man 3.png
  Fotó: youtube

  A tegnapi nap folyamán már írtunk róla, hogy a Marvel-féle Pókember főhősei hogyan szívták a rajongók vérét az alcímmel. Hiszen mind a hárman kamucímeket raktak ki az Instagram-oldalukra, hogy ezzel is fokozzák az emberek izgalmát. Nem is kellett sokáig várniuk a rajongóknak, mivel magyar idő szerint tegnap este már kiderült a Pókember 3. részének hivatalos címe, ami nem más, mint: Spider-Man: No Way Home.

  Magyar fordításban: Pókember – Nincs Hazaút lehet majd talán a címe

  (majd a fordítók eldöntik).

  Kis érdekesség, hogy a cím leleplező videójában láthatunk egy táblát telis-tele címötletekkel, ezzel is jelzik az alkotók azt, amit a fanok átéltek az utóbbi időben a tippelgetésekkel. Látható a táblán jó néhány poén is és kikacsintás a jelenlegi Covid–19-helyzetre. De megjelenik a Reszkessetek, betörők angol címe is, a Home Alone, csak sajnos az lopásnak minősült volna a készítők részéről.

  Pókember Tábla.png
  Fotó: YouTube

  Az ízelítőt itt lehet megtekinteni:

  Érdekesség, hogy bosslogic már el is készítette az első fan art plakátját a filmhez:

 • GettyImages-1176437732
  Fotó: Matt Winkelmeyer / Getty Images Hungary

  A Vanity Fair készített interjút a színésznővel, amelyben az alábbi kérdést is feltették neki:

  Mi az a tulajdonság, ami legjobban tetszik egy férfiban?

  Zendaya rögtön kijavította a kérdést:

  Ami a legjobban tetszik egy emberben… mit szóltok ehhez?

  Több se kellett az internet népének, az emberek rögtön elkezdtek spekulálni, vajon ez azt jelenti, hogy Zendaya igyekezett gendersemlegesen megválaszolni a kérdést, vagy így akart utalni arra, hogy nem csak a férfiakhoz vonzódik. 

  Egyelőre nem tudjuk a választ, de az biztos, hogy a Twitteren már a legnépszerűbb keresések között van a „Zendaya coming out”.

 • Az Igazság Ligája és a Snyder vágás történte lassan megérne egy önálló filmet, ám jó hírek is érkeztek DC háza tájáról, legalábbis várhatóan az lesz, hogy újabb szereplővel egészítik ki a hányattatott sorsú szuperhősöket, méghozzá a Blue Bettle, azaz a Kék Bogár lesz a legújabb tagja az elit csoportnak. Mindezt a The Wrap magazin adta hírül, akik arról is beszámoltak, hogy Angel Manuel Soto rendezi majd Blue Beetle kalandját, a forgatókönyv pedig Gareth Dunnet Alcocer keze munkája lesz, akiről a filmguruk biztosan tudják, hogy a legendás Sebhelyesarcúban működött közre.