Salamon
-1 °C
13 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • GettyImages-481747181
  Fotó: CBS Photo Archive / Getty Images Hungary

  Összeszedtük a legjobban várt sorozatokat, amik még idén elstartolnak:

  Dexter: New Blood

  Dexter Morgan visszatért, és halálosabb, mint valaha. Tíz évvel járunk az eredeti sorozat eseményei után, Dexter (Michael C. Hall) maga mögött hagyta régi életét, most pedig Jim Lindsay álnéven él Iron Lake kisvárosában, azonban a múlt elől senki sem menekülhet, ezalól pedig Amerika kedvenc sorozatgyilkosa sem kivétel.

  Premier: november 7. Showtime

  Az agyturkász a szomszédból (The Shrink Next Door)

  Az Apple TV+ fekete komédiája Joe Nocera azonos című podcastja alapján készült. A minisorozat két főszereplője Paul Rudd, aki Will Ferrell orvosát játssza, és fenekestől felforgatja jámbor páciense életét.

  Premier: november 12. Apple TV+

  Cowboy Bebop

  A Netflix régóta várt sorozata, ami az azonos című anime alapján készült. A John Cho által megformált Spike, illetve fejvadásztársainak csillagközi kalandjait követhetjük nyomon, amint mindenféle rossz arcú figurát kergetnek szerte a világűrben.

   Premier: november 19. Netflix

  The Wheel Of Time

  A Robert Jordan fantasykönyv-sorozata alapján készült sorozatban Rosamund Pike egy olyan varázslót alakít, aki a megjövendölt kiválasztottat keresi.

   Premier: november 19. Amazon

  The Beatles: Get Back

  Peter Jackson számára ismeretlen kifejezés a lazsálás. A Gyűrűk Ura rendezője számtalan órát töltött azzal, hogy megalkossa a három részre bontott minisorozatát a Beatlesről, amihez 60 órányi archív felvételt és 150 órányi hangfelvételt használt fel, amit korábban soha nem láthattunk még.

  Premier: november 25. Disney+

  Vaják (Witcher)

  Henry Cavill ismét a szörnyvadász, Ríviai Geralt bőrébe bújik, hogy némi ezüstért cserébe levadássza a környéket terrorizáló lényeket, emellett pedig az apaságba is bele kell tanuljon a fiatal Ciri mellett.

  Premier: december 17. Netflix

  Book of Boba Fett

  Decemberben érkezik a Mandalorian első spin-off sorozata, aminek a Star Wars legendás fejvadásza, Boba Fett lesz a főszereplője.

  Premier: december, Disney+

  Melyik sorozatot várja a legjobban?

 • Elérte az 1 milliós követői tábort a Lionsgate, a filmstúdió ezt megünnepelvén kiadott egy eddig nem látott jelenetet a 13 éve megjelent Alkonyatból. A videóra figyelmeztetésül kirakták az NSFW, azaz Not Safe For Work feliratot, ám szinte már fölöslegesen.

  A jelenet a rajongók számára ismerős lehet: Edward elviszi Bellát az erdőbe, ahol elmagyarázza neki, hogy ő vámpír. A videóban viszont Edward vélhetően káromkodva avatja be a lányt a titkába, azonban ezt csak tippelni lehet, mert a Lionsgate így is kisípolta a vámpír szavait.

  A trágár szavaknak valószínűleg azért kellett kikerülniük a filmből, mert különben nem kaphatta volna meg a 12-es korhatár-besorolást.

  @lionsgate ty for 1 million!! here’s our treat. #twilight ♬ original sound - Lionsgate
 • Egy nő mikrofonnal a kezében kezdett el ordibálni, mondván, a koronavírus-járvány azért kezdődött, mert az emberek kezdik elveszíteni a hitüket.

  Csak azért hoztam fel wifit a gépre, hogy ezt posztolhassam. Már a levegőben vagyunk

  – hallani a TikTokra feltöltött videóban, ami 200 ezer like-ot gyűjtött be az első nap, illetve amit közel 2 millióan láttak is a közzétételt követően.

  Ez az én mikrofonom, nem vehetitek el tőlem. Próbáltam elkérni a tiéteket, de nem hagytátok, hogy használjam. Elhoztam hát a sajátom, amit használni is fogok. Az egész járvány azért kezdődött, mert az emberiség elveszítette a hitét.

  A beszéd közben egyébként két utaskísérő is megpróbálta leállítani a kiabáló nőt, akit felszólítottak, hogy kénytelenek lesznek megbilincselni, ha nem áll le, de ez nem állította meg abban, hogy így folytassa:

  A járvány kirobbanásának oka végső soron az internet...

  – jelentette ki a hölgy, akit egy utas segítségével az egyik utaskísérő sikeresen félbeszakított. Ezt a hölgy nem vette jó néven, majd hozzátette, hogy a kutyájának jobb érzéke van, mint nekik.

  @jawny

  someone come get her

  ♬ original sound - JAWNY
 • A DK elnöke poénra vesz minden támadást.

  Ha valaki azt gondolná, Gyurcsány Ferencet bosszantja, hogy a kormánypártiak szerint minden ellenzéki megmozdulás mögött ő áll, vagy hogy az Elkxrtuk című film is azt sugallja, hogy a 2006-os eseményeket a háttérből mind ő irányította, az téved. A DK elnöke ebből is viccet csinál, most épp egy cicás képpel visszavágva.

  Szombat este. Macska, háttérben meghúzódó Gyurcsány-szállal

  – olvasható a megosztott fotó mellett, amelyen egy cicus látható, illetve az ablaküvegen a politikus tükörképe.