Erik, Alexandra
8 °C
18 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • GettyImages-1132315
  Fotó: Getty Images / Getty Images Hungary

  Május végén, pontosabban 27-én érkezik a Jóbarátok különkiadása, amit már mindenki nagy erőkkel vár. Viszont egy kisebb megrökönyödést váltott ki az a lista, amit nem rég tettek közzé és a vendégek szerepelnek rajta.A felsorolás elég illusztrisra sikerült többek között olyanok szerepelnek rajta, mint

  • David Beckham, 
  • Justin Bieber, 
  • James Corden, 
  • Cindy Crawford, 
  • Cara Delevingne, 
  • Lady Gaga, 
  • Kit Harington

  De olyanok is feltűnnek a listán, akik az eredeti sorozatban is tiszteletüket tették, mint például Reese Witherspoon, aki egy rész erejéig alakított a Rachel húgát, vagy Tom Selleck, aki többször is feltűnt, mint Monica barátja, vagy Maggie Wheeler, azaz Janice és a sorozat fényét végig a háttérből emelő James Michael Tyler, vagyis Gunther. 

  Viszont a rajongók valakit fájóan hiányolnak a vendégszereplők közül, mégpedig a Phoebe Buffey kedves férjét alakító,

  Paul Ruddot. 

  Hogy lehet, hogy Paul Rudd nem lesz benne a különkiadásban, még Joey kéz ikertestvére is rajta van a listán. De hol van Phoebe férje? 

   (via: Huffpost)

 • GettyImages-474064614
  Fotó: Daniele Venturelli / Getty Images Hungary

  A kétszeres Oscar-díjas színész sosem aggódott igazán az alkoholfogyasztása miatt. Michael Caine éveken át napi egy üveg vodkával melegített be a forgatások előtt, és azután is csak egy kicsit vett vissza a tempóból, hogy 2017-ben ráijesztettek az orvosok. Pár éve azonban olyasmi történt vele, ami teljesen váratlanul érte:

  nagypapa lett.

  GettyImages-141565969
  Fotó: Mondadori Portfolio / Getty Images Hungary

  A három unoka pedig legnagyobb meglepetésére teljes életmódváltást eredményezett nála.

  Elhatároztam, hogy szeretnék egy kicsit tovább élni, hogy minél több időt tölthessek az unokáimmal

  – magyarázta a 88 éves Caine, aki teljesen bezsongott a nagyapaságtól. Olyannyira, hogy még kedvenc hobbijától is megvált, és már egyetlen korty alkoholt sem iszik.

 • szuleske.png
  Fotó: tiktok / amyedunbar

  Egy Tiktok felhasználó, Amy Dunbar osztotta meg a történetét arról, milyen furcsa szülés élménye volt. Mint elárulta, megkapta az epidurális érzéstelenítést, ami először nem hatott, de 13 órával később beütött az injekció, ugyanis a kismama el is aludt közben. Erre a nővér csak annyit mondott, nem baj, így legalább tudják, hogy nem érez semmit, annak ellenére, hogy volt egy erősebb összehúzódása. 

  Ezután pár perccel később felébresztették a nőt, mivel nem találták a baba szívhangját. De ez sem volt nagyobb baj, ahogy a nővér mondta, valószínűleg csak megfordult a baba. De arra kérte Dunbart, hogy forduljon meg, hogy meg tudja keresni a szívhangot. Ahogy a nő elfordult, benézett a paplan alá, és

  voilá, ott volt a baba. 

  Mint kiderült a nagy összehúzódás az volt, amikor megszületett a kicsi, és a nővér azért nem találta  a szívhangot mivel már nem is volt a méhben.

 • Egy megszállott gördeszkás számára minden objektum potenciális gyakorlási lehetőség, és bár a lehetőségek korlátlannak tűnnek, mégis végesek. Az például kizártnak tűnt, hogy valaki egy tükörtojáson nyomjon egy half-pipe-ot.

  Eddig.

  A wilkensoni gördeszkapályát egy John Hillding nevű művész alakította át egy hatalmas serpenyővé, amelynek közepére egy dupla tükörtojást álmodott meg, a hozzá való, rámpaként funkcionáló baconnel együtt.