Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egészen elképesztő, 70 millió dolláros befektetést kapott az az amerikai startup cég (kb. 300 milliárd forint), ami azzal az ötlettel állt elő, hogy ásványvizet fognak árulni, sörösdobozban.

  deatj
  Fotó: Instagram

  Mindez megkapta a Folyékony Halál, azaz a Liquid Death márkanevet, amit azzal reklámoznak, hogy nem kell megijedni, csak víz van a dobozokban.

  A 2019 óta létező márka jelenleg az egyik, hanem a legnépszerűbb nem-alkoholos italának számít, aminek idei forgalma várhatóan 130 millió dollár lesz.

  Érdemes ránézni az Instagram-oldalukra is, egészen meredek dolgokat lehet ott találni.:

  (via)

 • A TV2 tehetségkutató műsorának online riportereként találkozhatnak vasárnaptól Schobert Larával a nézők.

  A csatorna weblapjára feltöltött videóból derül ki, hogy a Sztárban Sztár leszek! idei évadában Schobert Larának is lehetőséget adott a csatorna, hogy belekóstoljon a tévézésbe. A fitneszguru lánya a műsor online riportereként tevékenykedik majd a produkcióban.

 • A rapper idei utolsó koncertjét adja szombaton.

  Sűrű koncertszezont tudhat maga mögött Majka, aki idén megannyi teltházas fellépés és fesztiválszínpadok tucatjai után most az év utolsó showjára készül. 

  „Október 8-ára felkértek még egy nagy bulira, a budapesti Szabadság téren lesz egy ingyenes koncert, ahol többedmagammal fellépek, de aztán a jövő márciusi SWING bulinkig visszavonulok egy kis időre” – mondta a rapper, aki pihenője ellenére azért nem tűnik el teljesen a rajongók szeme elől. A Sztárban sztár leszek mestere továbbra is hétről hétre segíti majd a csapatát a Tv2 képernyőin, a tévés szereplés mellett pedig tervei szerint kártyázni fog, és „olyan lesz, mint egy rendes apuka”.

 • Eredetileg már a 2002-es, élőszereplős filmben coming outolt volna a karakter.

  Hivatalosan is saját neméhez vonzódik Vilma Dinkley, ahogy az a Scooby–Doo legújabb, tegnap megjelent halloweeni epizódjából, a Trick or Treat Scooby–Doo-ból kiderül. A friss részben a Rejtély Rt. tagja beleszeret egy Coco Diablo nevű, egyébként negatív karakterbe, az ezzel kapcsolatos részleteket pedig sorra osztják meg a neten a Twitterezők:

  Vilma szexuális identitása nem először téma a Scooby-Doo történe során. A 2010 és 2013 között futó, Scooby-Doo: Rejtélyek nyomában című széria alatt már igyekeztek a készítők utalni rá, hogy a lányokat szereti, bár konkrétan ez eddig sosem lett kimondva.

  „Vilma nem biszexuális, hanem meleg. Mindig úgy terveztük, hogy egy kicsit furán viselkedjen, amikor Bozonttal randizik, mert az a kapcsolat számára rossz, és nehezen fogalmazza meg, hogy miért" – idézte az IGN az executive producer, Tony Cervone 2 évvel ezelőtti nyilatkozatát.

  Sőt, eredetileg Vilma még ennél is korábban, a 20 évvel ezelőtti élőszereplős filmben coming outolt volna, végül azonban a Warner stúdió ezt nem engedélyezte.