Melinda, Vivien
-5 °C
3 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nem kérdés, hogy a rajongók imádnak teóriákat gyártani kedvenceikről, de az sem vitatható, hogy időnként ők bizonyulnak a legjobb forrásnak. Néhány szemfüles fan buktatta le nemrég az Eufória két sztárját, Zendayát és Jacob Elordit is, most pedig úgy fest, Selena Gomez új pasijáról is szereztek infót — szúrta ki a Perez Hilton portál.

  Egy twitterező váltig állítja, hogy együtt látta Selena Gomezt és Jimmy Butler NBA játékost, ahogyan romantikusan kajálgattak egy étteremben. A pletykára eddig sem a 28 éves énekesnő, sem a 31 éves kosárlabdázó nem reagált.

 • Az egyik legolvasottabb brit bulvárlap, a The Sun is beszámolt Szájer József kalandjairól, aki a hétvégén mondott le 16 év után európai parlamenti képviselői mandátumáról.

  A The Sun munkatársai igazi bulvár eposzi jelzőt alkottak azzal, hogy a The horny Hungarian fordulattal utalnak az 59 éves magyar politikusra, amely magyarra fordítva azt jelenti:

  kanos magyar.

  A belga sajtó kedd délután kezdte el adagolni a sztorit, miszerint pénteken a helyi rendőrség oszlatott fel egy brüsszeli meleg szexpartit, amelyen részt vett az európai parlament egyik magyar képviselője, aki a rajtaütés után lemondott.

  Kapcsolódó

  A belga sajtó teregette ki Szájer ügyét

  A rendezvényt a járványügyi korlátozások tiltották. Egy azóta lemondott magyar politikusról írtak; Szájer József utóbb elismerte érintettségét.

 • Ugyan már nem sokáig élvezhetik a Fehér Ház melegét, Donald és Melania Trump megadta a módján az idei karácsonynak. Az elnöki pár 106 koszorúval díszítette fel az épületet és 62 karácsonyfát állíttatott.

  Az említett fácskák közül sem éppen aprócskákkal szórták tele a folyosókat, de akadt ilyen viszonylag visszafogottabb méretű is, legalábbis a többihez képest.

 • GettyImages-1043234602

  Már csak egy évadot forgatnak Amerika kedvenc valóságshow-jából, a Keeping Up with the Kardashiansból. A sorozat 20 szériát élt meg, ez pedig éppen elég volt ahhoz, hogy az egész világ megismerje a Kardashian-Jenner klánt, akik persze ezután sem szeretnének kikerülni a rivaldafényből, ezért gyakorta posztolnak közösségi oldalaikra, és nem csak hiányos öltözékeikről.

  Kim Kardashian legutóbb szerette volna megragadni az ünnepi hangulatot, de amikor a vaku villant, a nővérének lánya éppen arcon csapta az övét. A celebritás ehhez csak annyit fűzött hozzá, hogy

  2020. ha egy fotó lenne