Virgil
0 °C
3 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • idoseksav
  Fotó: Facebook

  Leleményes megoldást talált a Kiskifli nevű, budapesti étterem, hogyan szolgálja ki azokat a vendégeket, akik 9 és 11 óra között, az idősek vásárlási sávja miatt, nem mehetnek be hozzájuk. Egyszerűen becsomagolva kiviszik nekik, amit kérnek. 

  9-11 között bejönni nem tudtok. DE! Kihozzunk nektek az ajtó elé, amit kértek

  – írták ki egy megállítótáblára.

 • menczer

  Véradásra buzdít a tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkár. Menczer Tamás azt írta Facebookra, hogy „Adj vért! Életet menthet”. Ma van egyébként a magyar véradók napja.

   

 • 1940-ben ezen a napon született Bruce Lee, az 1973-ban elhunyt harcművészeti ikon és színész. Színes egyéniségét jól jellemzi az a kevesek által ismert tény, hogy 18 évesen nemcsak hongkongi box bajnok lett, hanem csacsacsa-versenyt is nyert az amúgy San Francisco-i születésű sztár.  

  Bruce Lee
  Bruce Lee
  Fotó: Archive Photos / Getty Images Hungary

  Alig néhány film szerepel csak filmográfiájában, de mindegyik jelentős siker volt, a halál élete főművének forgatása közben ragadta el.  

  Az MMA egyik előfutáraként is nyilvántartott Bruce Lee tudott pökhendi és kioktató is lenni, ha úgy érezte nem tisztelik. De Quentin Tarantino Hollywoodról szóló mozijában bemutatottakkal ellentétben a tudásával sosem élt vissza, és ami ennél is fontosabb nyílt küzdelemben sosem győzték le. 

  jellemző hogy már életében legendák keringtek róla, amelyeket olyan teljesítményekkel ért el, mint például a híres egyhüvelykes ütés.

  Nem mellesleg ő volt az első és egyetlen ember, aki legyőzte Chuck Norrist.