Márk
12 °C
26 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egyre nehezebbé válik annak az eldöntése, hogy melyik amerikai államban történnek a legszürreálisabb dolgok, mert hát hiába történnek ilyen, meg ilyen dolgok Floridában, ha Arizonában meg egy anyuka megveri a Walmart parkolójában a gyerekét, 

  mert az nem állt elég jól őrszemet, míg a nagyanyja a boltból próbált lopni.

  A rendőrség tájékoztatása szerint a rendőrök saját szemükkel látták, ahogy a 27 éves Rebecca Gonzales a parkolóban veri a hétéves gyereket, aki aztán később beavatta őket a történtekbe.

  Az mondjuk nem teljesen világos, hogy pontosan mit jelent az, hogy nem állt elég jól őrszemet, főleg annak fényében, hogy csak hét éves, de remélhetőleg erre is fény derül majd a bíróságon, ahová április 30-ára idézték be a nőt.

  (via)

 • vlcsnap-2019-04-25-08h18m44s871.png
  Fotó: youtube

  Nemrég 6,3-as erősségű földrengés rázta meg a Fülöp-szigeteket, köztük a fővárost, Manilát is. Itt található az a hotelként működő felhőkarcoló is, amelynek a tetején található medencéje kiöntött a rezgésektől. Hála istennek egy járókelő ezt videóra is vette.

 • Nyugodjon meg, teljesen normális, ha egy szót sem ért a címből, gyorsan elmagyarázom pontokba szedve:

  • kicsit több mint egy hónapja jelent meg a From Software legújabb játéka, a Sekiro: Shadows Die Twice,
  • ami a stúdió korábbi játékaihoz hasonlóan szintén elég nehéz (bár személyes véleményem szerint nem annyira, vagy legalábbis máshogy, mint mondjuk a Dark Souls-trilógia, de ennek bővebb kifejtéséért olvassák el a játékról írt kritikánkat),
  • de ez sem akadályozta meg az ATwerkingYoshi nevű streamert abban, hogy a Donkey Konga nevű, annak idején Nintendo GameCube-ra kiadott Donkey Kongos ritmusjátékhoz dizájnolt bongó-kontrollerekkel vigye végig a játékot egy normális kontroller helyett, ráadásul 10 óra alatt, ami még egy normális kontrollerrel is elég szép idő lenne.

  Ha ezek után sincs egyáltalán semmi fogalma arról, hogy mi a fenéről magyarázok, az is érthető, úgyhogy inkább képzeljék el, hogy valaki elektromos rollerrel nyer meg egy Forma 1-es futamot, vagy hogy egy csecsemő lefutja Usain Boltot.

  tquvaGk.png
  Fotó: ATwerkingYoshi

  Vagy nézzék meg a streamer (erősen spoileres, ha valaki esetleg még nem fejezte be a játékot, de tervezi) videóját az egészről, hátha az jobban átadja, hogy mennyire szürreális az egész:

  Annyira persze még mindig nem szürreális, mint amikor ugyanez a streamer banánokkal vitte végig a Dark Souls 3-at.

  (via)

 • A Spongyabob már régóta nem csak egy gyerekeknek szánt, de felnőttek által is imádott rajzfilm, hanem jó ideje közkedvelt karaktere az internet legkülönbözőbb mémjeinek is. Olyannyira népszerűek már a spongyabobos mémek, hogy a karakter 20. évfordulójára a Nickelodeon kihozott egy csomó hivatalos akciófigurát a legnépszerűbb mémekből.

  A teljes kollekciót 22 dollárért lehet megrendelni az Amazonon.