Hedvig
8 °C
22 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egészen szürreális videó került fel a rendőrség twitterére szerdán. Egy karancsberényi férfi ugyanis testkamerával végigvette azt, ahogy előbb pálinkázik egyet az ismerőseivel, aztán nem sokkal később motorra ül, és balesetet szenved. 

  Képernyőfotó 2019-10-17 - 12.53.46.png

  A felvétel alapján egy parkoló autóval ütközhetett. Azt nem tudni, hogy milyen sérüléseket szenvedett, a rendőrség leginkább elrettentés céljából osztotta meg a videót.

 • Fedélzeti kamera rögzítette, amint a vonatsínen ragadt autóból pár másodperccel az ütközés előtt szedi ki a járőr a benne ülő sofőrt. 

  Jelenet a teljes videóból
  Jelenet a teljes videóból
  Fotó: Utah Highway Patrol / Facebook

  Ruben Correa járőr hívást kapott szerdán, hogy egy autó a sínen ragadt a Sgt. Nick utcánál Utahban. Miután a jelzett hely közelében megtalálta a gépjárművet, kipattant az autóból, és kirángatta a sofőrt. A járőrkocsiból kiszállás és a vonattal ütközés között 35 másodpercnyi idő telt el. Ruben gyors beavatkozásának köszönhetően mindketten sértetlenül úszták meg az esetet.

  Mint utólag kiderült, a húszas éveiben járó sofőr egészségügyi problémái miatt hajtott le a közeli autópályáról. 

  Az összetört autó
  Az összetört autó
  Fotó: Utah Highway Patrol

  Az utahi autópálya-rendőrség hihetetlennek és hősiesnek minősítette a járőr tettét. 

  Correa csak annyit tett hozzá az esethez:

  Én csak végeztem a munkám.

  A sofőrt orvosi vizsgálat után elengedték, és a szülei hazavitték.

  via CNN

 • Ha valaki töltött már legalább egy kis időt macskák társaságában, nyilván tisztában van azzal, hogy egy olyan állatról van szó, ami imád bemászni szűk helyekre – és tökéletesen ki is tölti azokat. Ennek a szokásnak vált áldozatává szerdán egy brit házaspár, akik éppen egy New York-i utazásra indultak, mikor a reptéren a becsekkolás során félrehívták őket, miután

  a kézipoggyászukban találtak egy macskát.

  72219199 10162533997235327 5053484835738222592 n? nc cat=1& nc e
  Fotó: Facebook / Nick Coole

  Mint kiderült, a házaspár nem nagyon pakolta tele a bőröndöt, mert elég sok dolgot terveztek hazahozni, a Candy nevű cica pedig ezt szépen ki is használta, és olyan jól elbújt benne, hogy észre se vették.

  A sztori végül happy enddel végződött: a házaspár a biztonságiakkal közösen jót nevetett az egészen, és még a járatukat sem késték le, mert sikerült elintézniük, hogy a barátaik hazadobják az állatot.

  (via)

 • Olvasónk, László küldte nekünk az alábbi videót, ami csütörtök reggel készült Budán: egy vaddisznócsalád a Farkasréti temetőtől indulva menekült végig a Törökbálinti úton, hol a járdán, hol az úttesten, majd az úton keresztbe is átszaladtak az autók előtt. 

  Az utóbbi években egyre gyakoribbak a budai vaddisznó-észlelések, de a legextrémebb eset talán az volt, amikor 2017 májusában a Belvárosban üldöztek végig egy vaddisznót a rendőrök. 

  Vaddisznók Budán
  disznok
  Fotó: screenshot / indavideo