Bernát, Felícia
13 °C
23 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Életemben nem hallottam még olyat, hogy egy öltöző díjat nyerjen, meg amúgy is, meg van a véleményem az ilyen-olyan díjakról. Mégis szívből örülök, hogy ... és... vagyis az IO Line and Round első helyezést ért el az A'Design Awardon belsőépítészeti kategóriában, mert így legalább bemutathatom a munkájukat, ami tényleg nagyon frankón sikerült.

  A Sopron Basket, sokszoros magyar bajnok és Euroliga ezüstérmes női kosárlabda-csapat számára tervezett öltöző annyira letisztult lett, hogy némelyik fotó elsőre renderelt látványtervnek tűnik. A legklasszabb a köralakú rész a névre szóló szekrényekkel, és az ülőrészekből kihúzható fiókokkal. De nagyon mutatós a kis előadóterem is, a taktikai megbeszélésekhez.

  Még több fotó, videó és információ a tervezők Behance-oldalán.

 • Már amennyiben van diplomája és korábbi tapasztalata a közösségi médiában, illetve weboldalak készítésében. Ugyanis ahogy arról a Daily Mail nemrég beszámolt, a brit királyi család hivatalos oldala állást hirdetett online kommunikátor pozícióra.

  A cél, hogy a család online képeit felpörgessék, valamint nagyobb közönséget érjenek el velük világszerte. A pozíció betöltőjének cserébe évenkénti 30 ezer fontos (több mint 11 millió forintnyi) fizetést ajánlanak. A pályázók figyelmét külön felhívják arra, hogy több millió ember fogja látni posztjaikat, a munka helyszíne pedig a Buckingam Palotában lesz.

  A királyi család hivatalos Instagramja már most 5,9 millió követésnél jár, a brit királyi Instagram-szakadás után pedig Harry herceg és felesége, Meghan hercegné új Instagramja Guiness-rekordot döntött, amikor csupán 5 óra és 45 perc alatt elérték az egymilliós követői tábort. 

  Így az állásra pályázók bizonyára komoly feladattal állnak szemben, de ha érdekel valakit, vagy ismer valakit, aki szeretne a királyi család Instagram-csapatába tartozni, a hirdetést május 26-ig itt lehet elérni.