Vilma
3 °C
13 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Jeff Bezos, a világ leggazdagabb embere, az Amazon és a Blue Origin vezére pénteken bejelentette: 2024-ben az űrhajózás történetében először egy nőt is szeretne a Holdra küldeni – írja a Reuters

    A Blue Origin a SpaceX és a Dynetics mellett 579 millió dolláros szerződést kötött áprilisban a NASA-val a holdra szálló egység kifejlesztésére. Mivel az új amerikai elnök, Joe Biden űrkutatási tervei még nem ismertek, a projekt is csúszhat, a tervek szerint 2024-ben indulna a csapat.

  • Az argentint futballikon november 25-én, hatvanéves korában hunyt el. A világfutball legismertebb és legnépszerűbb labdarúgója Isten kezeként lett világhírű. 1986-ban a világbajnoki címig vezette az argentin válogatottat.

    Argentínában a halálát követően egyre többen a testükre varratják a nevét vagy az arcát, hogy ezzel is megemlékezzenek róla.

  • A Rádió1-esek ma fellépni indultak, DJ settjüket egy tej-és sajtkészítő üzem csarnokában tartják. Innen pörget Bárány, Junior, Hamvai PG, és bár biztos nem lesz néma csend a bulin, ezt a táblát nem ők generálták az eseményre. 

    Fotó: Baji Anita

  • Az észak-spanyolországi Castro Caldelas településen úgy tűnik, betartják a járványügyi szabályokat. Kivétel nélkül. Egy kislány még a hóemberre is védőmaszkot tesz. És milyen igaza van: a szabály, az szabály!