Gyárfás
18 °C
28 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A 2019-es Forma-1-es szezon utolsó futamán, Abu-Dzabiban elárverezik majd Michael Schumacher 2002-es világbajnok Ferrariját, az F2002-es kocsiért kapott összeget pedig a hétszeres világbajnok kezelésére, a Keep Fighting, Never Give Up alapítványnak ajánlják majd fel.

  A 2013. december 29-én súlyos síbalesetet szenvedő Schumachernek kivételesen jól sikerült a 2002-es idény, a 17 futamból 11-et megnyert, végül majdnem kétszer annyi pontot gyűjtött, mint a világbajnoki második Rubens Barrichello.

  Hivatalosan egyébként a 219-es számú autóvázról van szó, Schumacher a 11 futamgyőzelméből 3-at szerzett meg ezzel, köztük a franciaországit, amivel a vb-címét is bebiztosította de három futamon Barrichello is vezethette ezt a kasztnit, többek között a Magyar Nagydíjon is, amit megnyert.

 • Taylor Swift, aki LMBTQ-emberek jogaiért többször is kiállt már, kifejezetten a Pride-hónapra időzítette You Need To Calm Down (Le kellene nyugodnod) című videoklipjének a premierjét. A három és fél percben az énekesnő mellett olyan hírességek tűnnek fel, mint az új Queer Eye For A Straight Guy teljes stábja, Ellen DeGeneres, RuPaul, Billy Porter, Adam Lambert és Ryan Reynolds.

  A dal üzenete azt, hogy akkor most mindenki szépen ássa el a csatabárdot, és hogy ezt egy jó vastag vonallal aláhúzzák, az utolsó percekben a sült krumplinak öltözött Swift átöleli a hamburgert jelmezt viselő Katy Perry. Bár a két énekesnő sokáig jobban volt, az elmúlt pár évben megromlott köztük a viszony, és állítólag a köztük dúló cicaharcról szólt Swift Bad Blood című dala is

  ts kp.png
  Fotó: Taylor Swift/Yotube

  Itt nézheti meg a teljes klipet: 

 • uulhjmgw9ppnkl7oebns.gif

  A Washington Nationals dobójátékosa, Max Scherzer az amerikai baseball-liga, az MLB egyik legnagyobb és legjobban fizetett sztárja, 210 millió dolláros szerződése a 11. legnagyobb, 30 milliós átlaga pedig megosztva a 8. legjobb fizetés a ligában.

  Ez persze nem garancia arra, hogy a sztárgázsi mellett ne csináljon néha hülyeséget valaki. Mivel Scherzer csapata, a National League-ben szerepel, ahol a dobójátékosoknak is kell ütniük, elkerülhetetlen, hogy Scherzer időről időre az ütéseket gyakorolja. Itt épp az általában meglepetésre használt úgynevezett bunt ütést gyakorolta volna, csakhogy a labda az ütőjéről nem előre, hanem az orrára pattant, ami el is tört.

  Scherzernek szerdán kellett volna legközelebb játszania, ám az orrtörés miatt egy ideig most kimarad a buliból.

 • Egy rendőr akkor is rendőr, ha éppen sajtótájékoztatót tart. A nyomozó éppen az újságíróknak beszélt a kamerák előtt, mikor azt észlelte, hogy mögötte valakit üldöznek. Reflexből közbelépett, intézkedett, elfogta a férfit, aki egy tini lánynak mondott nem éppen illendő dolgokat, majd befejezte a sajtótájékoztatót. A zaklató, akit a tinilány apja véletlenül kergetett a sajtótájékoztató irányába, azt mondja, hogy a rendőrség undorító, korrupt, és a hozzá hasonlóan ártatlan embereket bántalmazza.