Bernát, Felícia
13 °C
23 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egészen biztos, hogy ez a beszélgetés zajlott le telefonon a megbízó és a kivitelező között Óbudán, miután kijavították az általam kis-Cataniának hívott Flórián téri aluljáró falain a grafittiket. De nem is akárhogy sikerült, szinte már művészi szintre emelték a takaró foltokat:

  60622632 10157772313594218 319761998814380032 n
  Fotó: Bakró-Nagy Ferenc / Index

  Szerencsére az izgalmas projekt nem állt meg ennél az egy műnél:

  Sőt a festő gondosan beépítette művébe a tereptárgyakat, feliratokat, táblákat, szobrokat is:

  Egy kortárs falfestő persze tiszteletben tartja a nálánál nagyobb alkotókat, így vannak olyan részei is az aluljárónak, amihez nem mert nyúlni. Ilyen például A Szétrohadt Fal Melletti Húgytócsába Söpört Csikkek című kompozíció.

  És most szavazzon, mit tenne, ha önnél a nappaliban a gyerek összefirkálná zsírkrétával a falat, és a kihívott szaki ilyen munkát adna át?

  Ha ezt nyújtaná a pénzemért

  • 195
   addig festetném vele, amíg nem sikerül eltalálnia a színt
  • 146
   örülnék, nem az az unalmas egyhangú szín lenne a szobában
 • Egy zalaegerszegi tesztpálya megnyitóján tűnt fel Orbán Viktor miniszterelnök, aki az állami hírügynökség szerint "egy rövid megjegyzés erejéig - a vendégeket köszöntve - kitért az osztrák belpolitikai válságra is". Azt mondta, hogy "osztrák barátaink most nem jöttek, mert ott soron kívüli vadászidényt hirdettek meg". Az MTI szerint a kontextusból azt derült ki, hogy Orbán ezzel akarta felhívni a figyelmet a politikai stabilitásra. 

  Arra, hogy nem kormánypárti sajtó megkérdezze Orbánt Pecináról, Strachéról, és az egész történetről, amelyről itt írtunk részletesen, nem volt esély, mert eleve csak a kormánypárti médiát hívták meg az átadóra. Pár PR-képből legalább átjön a hangulat. A kép bal alsó sarkában Mészáros Lőrinc tűnik fel: 

  Ezen a fotón pedig a hangulatról eléggé lemaradó Kontrát Károly belügyi államtitkár arca viszi a prímet. 

 • tronokuveg

  (Nyugi, nem lesz semmi spoiler.)

  Még ki se hűlt a Trónok harca korábbi részében elől felejtett kávéspohár, amivel kissé túlzó módon hetekig tele volt a világsajtó, máris itt az újabb ugyanolyan bénaság a sorozat legutolsó részéből: ezúttal egy vizespalack maradt benne a világ jelenleg legnézettebb sorozatának kábé ötven ember által leokézott epizódjában.

  Ami igazából nem is olyan meglepő: a kávéspohárról szóló cikkünkben is azt mondták a szakértők, megesik, hogy a színészek olyan helyekre teszik a személyes holmijaikat, amiről azt mondják nekik, nem fog látszani a felvételen. És ha ezek szerint a Trónok harcát olyan iszonyú gondos és profi alkotók készítik, akik szerint ez egy tök jó megoldás a kávé meg a víz tárolására,

  hát csak tedd le a kezed ügyébe, nehogy már ki kelljen menned a díszletből, érted, mi a legrosszabb, ami történhet?!,

  akkor tök evidens, hogy ebbe újra meg újra belefutnak. Mondjuk azt meg kell hagyni, ez a palack azért sokkal kevésbé látványos, mint a múltkor a kép közepén álló pohár. Viszont felmerül a kérdés: a hatalmas palástokkal érkező színészek ruhái mögött hány teljes dupla sajtburger menü lehet vajon bekészítve diétás kólával és még meleg almás pitével?

 • https  hypebeast.com image 2019 05 rick-morty-creators-offer-ka

  Roiland, a sorozat egyik készítője először elmondta, hogy Kanye mekkora generációs zseni, és ha az összes ötletét meg tudná valósítani, ő lehetne az Elon Musk 2.0. Mire Harmon (a másik készítő) azt reagálta, hogy

  itt most helyben bejelenti, hogy a már berendelt 70 epizód egyikét ezer örömmel Westnek adják.

  Az garantáltan az egész sorozat legszürreálisabb része lenne.

  (CNN)