Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A hercegi pár gyermekei napról napra egyre jobban hasonlítanak szüleikre.

  Angliában nem május elején, hanem a nagyböjt negyedik vasárnapján tartják az anyák napját, ami idén március 19-re esett. A jeles alkalomról nem feledkezett meg a walesi hercegi pár sem, Katalin és Vilmos hivatalos Instagram-oldalán két fotó jelent meg ennek apropójából: az egyiken három gyermeke társaságában, egy fán ücsörögve látható a hercegné, míg a mellette lévő kép egy Lajos herceggel való játékos pillanatot örökít meg.

  A kilencéves György, a hétéves Sarolta és a pár legkisebb gyermeke, a hamarosan ötödik születésnapját ünneplő Lajos egyébként valóban úgy nőnek, mint a gomba – egy-egy friss fotót látva a rajongók mindig meglepődnek, hogy rohan az idő.

 • Álmában sem gondolta volna, hogy ez történik majd vele 47 évesen.

  molnaranikoo
  Fotó: instagram

  Fenekestül felfordult Molnár Anikó élete mindössze egy hónap leforgása alatt. Mint ismert, a celeb nemrég elindította saját OnlyFans-oldalát, ahová erotikus fotókat tölt fel magáról. Bár az egykori VV-szereplőnek voltak eleinte kétségei, a jelek szerint nagyon is jó döntést hozott, hiszen fiókja egy hét után bekerült a tartalomkészítők top 1,1 százalékába, a napokban pedig újabb mérföldkőhöz ért, hiszen már a felhasználók legnépszerűbb 0,45 százalékba tartozik.

  Molnár erről is szót ejtett friss Instagram-bejegyzésében, ahol az elmúlt négy hét támogatását köszönte meg rajongóinak.

  „Szinte órára pontosan ma egy hónapja, egy hirtelen jött ötlettől vezérelve belevágtam egy teljesen új dologba, melyről én magam sem tudtam, hogy s mint működik, menni fog-e, képes leszek-e mindennap foglalkozni vele a civil munkám mellett, hogy ki mit fog szólni hozzá, hogy hogy hogy, reggelig sorolhatnám, mennyi kérdés kavargott a fejemben” – kezdte posztját a celeb, hozzátéve: a hite mellett a bátorsága és kíváncsisága vitte őt előre.

  Egy hónap telt el. Ez idő alatt egy csapat lettünk. Bekerült az oldalam a világ legeredményesebb oldalai közé. 47 évesen álmomban sem gondoltam volna, hogy ez lesz. Hogy nem fog érdekelni mások véleménye. Mert a legfontosabbak mellettem vannak, tudják és értik a miérteket, és hogy ez nem az, ami miatt lehajtott fejjel kellene járnom az utcán. És ez az, ami erőt ad a folytatáshoz

  – fogalmazott Molnár, aki azoknak is hálálkodott, akik ellene vannak, mivel véleménye szerint általuk erősödik napról napra.

 • A gyerek a jelek szerint megtanulta a leckét a különös büntetésből.

  Meglehetősen szokatlan módszerrel büntette meg egy sencseni apuka a 11 éves fiát, akit hajnalban azon kapott, hogy alvás helyett a mobilján játszik. A férfi nem elvette a gyermekétől a telefont, hanem úgy döntött, hogy hagyja, hadd nyomkodja a kütyüt, ameddig csak akarja – cserébe viszont nem feküdhet le aludni.

  Emiatt másnap az iskolát is felhívta, hogy nem viszi be a fiát, aki reggel 7:30-ig boldogan elvolt, akkorra azonban elálmosodott, később pedig el is szenderedett. Apja felkeltette őt, így a srácnak folytatnia kellett a játékot. A büntetésről egyébként közösségi oldalára is feltöltött egy videót, ahol azt írta, egy 24 órás kísérlet keretén belül akarja megtanítani a gyermekének, mennyire káros, ha nem szán megfelelő mennyiségű időt a pihenésre.

  Végül a tervekkel ellentétben a fiú „csak” 17 órát töltött a mobilja előtt, akkor ugyanis már könyörgött szülőjének, hadd feküdhessen le aludni. Később egy bocsánatkérő levelet is írt, amelyben úgy fogalmazott, megígéri, hogy többet nem marad fent 11 óra után, és előtte sem fog sem telefonos, sem más játékokkal játszani.

  A férfi terve tehát előzetesen úgy tűnik, bevált, ennek ellenére senkinek sem ajánlja, hogy kövesse ezt a fenyítési példát. Mint mondta, fia egyébként szófogadó és jó tanuló, aki a jelek szerint egy életre megtanulta ezt a leckét is.

  (via 24.hu)

 • Bemutatkozott egy sugárhajtású repülő autó, amely 750 km/h-s sebességgel száguld az égen. A Rolls-Royce motorral hajtott légi járgány ugyanazokat a motorokat használja a függőleges fel- és leszálláshoz, valamint a jármű sebességgel történő előrehaladásához.

  Pierpaolo Lazzarini futurisztikus olasz tervező úgy számol, hogy az autó akár 3200 kilométert is megtehetne egy teli üzemanyagtartállyal. Ezzel a hatótávolsággal könnyedén elrepülhetne Európa és New York között. Az autót úgy alakították ki, hogy egy pilóta és három utas is elférjen benne, a karosszériát kemény, ugyanakkor ultrakönnyű anyagokból, többek között szénszálból állították össze. A római székhelyű Lazzarini híres előremutató alkotásairól, most is sokat várnak tőle és fejlesztés alatt álló modelljétől.