Ferenc, Olívia
-3 °C
2 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Koala.png
  Fotó: Twitter.com/10 news Adelaide

  Aranyos meglepetésre bukkant egy ausztrál család azt követően, hogy beszerezték karácsonyfajukat. 

  Szerdán hazaérve ugyanis a fán

  egy koalát találtak. 

  Az állat vélhetően úgy került a karácsonyfára, hogy a család kivételesen nem zárta be a lakás bejárati ajtaját azért, hogy a kutyájuk ki-be tudjon mászkálni. A koala ezt kihasználva juthatott be a házba és mászhatott fel a karácsonyfára. 

  Állításuk szerint a mackó levert néhány karácsonyfadíszt, kicsit összekuszálta az égősort, valamint megkóstolta a műfenyő tűleveleit (de nem igazán ízlett neki). 

  A család feltárcsázott egy koalákra szakosodott állatvédő szervezetet, akik először el sem hitték, hogy tényleg egy koalát találtak a karácsonyfán. Aztán végül kimentek hozzájuk és a segítségükkel visszaengedték az állatot a szabadba. 

  A koalák nagyon kíváncsi természetű lények, és ha van rá lehetőségük, akkor szeretnek felfedezőutakra indulni

  – mondta el a szervezet egyik szakértője a 9News ausztrál portálnak.

 • A Budakeszi út 45. előtt akad néznivaló, a II. kerületi Tűzoltóság dolgozói idén is ünnepi fényekkel díszítették fel oldtimer, 1967-es évjáratú Mercedes tűzoltóautójukat. A látvány olyan impozáns látványt nyújt, amiről Sam, a tűzoltó is csak a teljes elégedettség hangján tudna szólni.

 • Miley Cyrus és Liam Hemsworth kis kihagyásokkal közel 11 évig voltak együtt. A pár aztán végül 2018 végén házasodott össze, de nem sokkal később már el is váltak útjaik, idén év elején hivatalosan is.

  Az énekesnő Slide Away című száma nem sokkal a szakítás után jelent meg, és a dal szövege alapján sokan hitték, hogy a szerelemnek a színész alkohollal való kapcsolata és a rengeteg bulizás vetett véget. Cyrus még a papírok aláírása előtt összekavart a The Hillses Kaitlynn Carterrel, aztán egy ausztrál énekessel, Cody Simpsonnal járt együtt egy évig.

  Miley Cyrus most a The Howard Stern Show vendége volt, ahol elmondta, hogy valójában az ausztráliai erdőtűz ébresztette rá, hogy nem érzi magát jól a kapcsolatában — szemlézte a Just Jared.

  Miután ugyanis leégett a házuk, odaveszett az énekesnő összes valaha írt dalának kézirata, fotója és emléke. Cyrus először gyászolta ezeket, majd rájött, hogy a természet megtett valamit, amit ő nem lett volna képes megtenni magáért: elengedni a múltját.

  A természet arra kényszerített, hogy elengedjem a dolgokat. Én is a tűzbe rohantam. Ez nem abnormális, állatok is csinálják, direkt a tűzbe vesznek. Vonz a forróság, én pedig intenzív személyiség vagyok, nem akartam csak ücsörögni. Ragaszkodtam azokhoz a dolgokhoz a házban, épp úgy, ahogy hozzá (Liam Hemsworth-höz - a szerk.) Még most is szerettem, és mindig is fogom

  — mondta Cyrus, hozzátéve, hogy túl sok konfliktus bonyolította a házasságukat, és a színész nem tudta neki megadni, amire igazán vágyott.