Ida
6 °C
9 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • fagyipizza.png
  Fotó: tiktok / arianacrockett

  Ha még mindig nehezen indul a hét, akkor ez a videó, amit mindenképpen meg kell néznie, hogy kicsit könnyebb legyen az élet. Ugyanis ilyen rossz napja ritkán van az embernek, mint ennek a fiatalembernek, aki semmi másra nem vágyott csak egy kis fagyasztott pizzára.

  Az még hagyján, hogy kiszedni sem sikerült a sütőből az ételt és aztán az egész fejjel lefelé landolt a földön, de az, hogy utána a botcsinálta konyha ördöge majdnem bele is ült a forró sütőbe, amit úgy sikerült végül elkerülnie, hogy az egész ráesett, csak felteszi a pontot az i-re.

  Nem is húznánk tovább a szót, az év bénázása látható alánt:

 • osvathzsolt
  Fotó: youtube

  Régóta tervezték, most megvalósítják – ezerrel dolgoznak éttermükön Osváth Zsolt és párja, Patrik. Legújabb közös videójukban elmondták, sikerült megnyerniük egy pályázatot, így elindíthatták a szerelemprojektet, amiben egy lakberendező is segédkezett. A Youtube-os műsorvezető eleinte százszázalékosan maga szerette volna megtervezni a dizájnt, de végül örült, hogy szakemberhez fordult.

  Elérzékenyültem. Ahonnan én jövök, ott nem az a jellemző, hogy emberek éttermet nyitnak, vagy sikeres vállalkozást hoznak létre. Azt még nem tudjuk, hogy sikeres lesz-e, de reméljük!

  – mondta, miután először látta a látványtervet.

  Osváth Zsolt ugyanis nehéz fiatalkort tudhat maga mögött, gyermekotthonban nőtt fel.

  A vlogban betekintést engedtek a felújítás szegmenseibe, ami egyébként a család segítségével zajlik. A nyitással megvárják a járványhelyzet végét, Zsolt pedig úgy tervezi, hogy az első egy-két hónap minden napját az étteremben tölti majd. Ami a Youtube-csatorna jövőjét illeti, a rajongóknak nem kell félniük, a tartalmak mennyisége ugyan csökkenni fog, de minden héten várható lesz legalább egy-egy videó.

 • GettyImages-1232277008
  Fotó: Eric McCandless / Getty Images Hungary

  Elindultak az American Idol élő adásai. Az egyik zsűritag Katy Perry pedig videót is posztolt ez alkalomból az Instagramjára, ahol fontosnak tartotta megjegyezni, hogy

  nehogy azt higgyétek, hogy élő adásban szellentek. Ez csak a ruhám.

  A félreérthető nyikorgás itt tekinthető meg:

 • Bata Adrienn 2009-ben futott be Ébressz fel! című számával. Az énekesnő és párja már egy ideje tervezték a menyegzőt, de a járványhelyzet miatt vártak, hátha sor kerülhet nagy esküvőre. Végül úgy döntöttek, egyelőre megelégszenek egy kis ceremóniával, a nagyot majd később pótolják, és már a mézeshetek helyszíne is megvan.

  Úgy döntöttünk, nem várunk tovább, hisz nem láttuk a végét ennek a helyzetnek. Először úgy tűnt, csak két tanú lehet jelen, ám végül 10-en voltunk, a szüleink is részt tudtak venni az esküvőnkön. Az az érdekes, hogy egy ilyen „kis” esküvő is legalább olyan sok izgalmat tartogatott, mint egy nagy ceremónia, hiszen gondoskodni kellett a családi ebédről, a ruhát pedig csak online tudtam megrendelni és volt méretprobléma is, ezért vissza kellett küldenem. Dubajba vagy Görögországba megyünk, a kettő közül még nem döntöttünk, de mire lehet utazni, ezt is kitaláljuk

  – mesélte Barbee a Blikknek.