Rafael
17 °C
30 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Az eléggé fárasztó humorú Kingsman-sorozatnak 2020 februárjában jön a harmadik része, ami viszont nem folytatás lesz, hanem előzmény, nem lesz benne sem a főszerepet játszó Taron Egerton, sem pedig Colin Firth. A sztori arról fog szólni, ahogy létrejön a Kingsman nevű brit szervezet, ami nagyjából olyan, mintha betankoltak volna egy csomó szépszabású öltönybe bújtatott fiatal Michael Caine-t, és ráeresztették volna a föld különböző, Bond-filmekből lopott gonoszaira.

    A lényeg: a harmadik rész címe az lesz, hogy The King's Man, azaz A király embere. Nagy-Britannia legutolsó királya VI. György volt, 1936 és 1952 között.

  • Los Angelesben történt az eset: egy rőtfarkú ölyv (Buteo jamaicensis) rászállt egy autó motorháztetejére, és 15 percig nem mozdult onnan. A videó alatt érkezett kommentek szerint egy fiatal példányról van szó, ami valószínűleg még most ismerkedik a világgal, és szemmel láthatóan elég stresszes.

    Sokak szerint ezért is nem volt jó ötlet furikázni vele, hiszen ez csak még jobban összezavarta. Igaz, a sofőr azért arra vigyázott, hogy ne nagyon száguldozzon, de azért így is elég veszélyes volt a mutatvány, hiszen mi lett volna, ha a madár lesodródik? 

    A történetnek azért happy end lett a vége: az ölyv végül fogta magát, és elrepült.