Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A fitneszguru egy különleges tortát is kapott.

    Éppen ma, azaz április 16-án ünnepli születésnapját Schobert Norbert, akit felesége, Rubint Réka nem felejtett el felköszönteni a közösségi oldalán. A fitneszlady egy megható bejegyzést tett ki a Facebookjára, melyben megjegyezte, hogy férje mindenért megküzdött az életében.

    53 év. 53 olyan év, amelynek egyes állomásainál a legtöbben feladták volna, de Te nem ezt tetted, mert egy igazi küzdő vagy, aki képes volt még a halál torkából is 2x visszajönni! Isten éltessen Kicsim! Az életed legnagyobb ajándéka a CSALÁD mindig mögötted állt és ott is fogunk állni, szeretve és támogatva Téged! Boldog születésnapot!

    – üzente férjének Rubint Réka, aki pár fotót is mellékelt a családi szülinapozásról.

    Schobert Norbert 53. születésnapja alkalmából a Blikknek adott interjújában elmondta, hogy mióta visszavonult, sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb életet él, de közben a háttérből segíti felesége üzleti fejlődését.

    „Ha kívánhatok, amikor elfújom a gyertyát a szülinapi tortámon, azt kívánnám, hogy még húsz évig egészségben élhessek, és ott lehessek a családomnak. Szeretnék Réka támogató férje lenni, és persze jó nagypapája is majd az unokáimnak. Amióta visszavonultam, sokkal nyugodtabb az életem, és ma már látom, hol követtem el hibákat azzal, hogy túlhajtottam magam. (...) Nem kell már semmiféle kontrollra járnom, és tudom, hogy a két szívműtétem és a sztrókom is rajtam kívülálló okok miatt következett be, de a tanulságot levontam. (...) 

    Most is pörgök, csak lassabban. A férfiúi öntudatomat azért nagyon bántaná, ha Réka tartana el, és nem tudnám én is hozzátenni azt, ami a család fenntartásához szükséges. Mindamellett, hogy a háttérből támogatom őt és részt veszek az üzletei sikerre vitelében, én is több projekten dolgozom.

  • Először mesélt a gólyahírről.

    Szülői örömök elé néz Henry Cavill és párja, Natalie Viscuso! Erről ráadásul új filmje, The Ministry of Ungentlemanly Warfare premierjén beszélt először a színész, akit a vörös szőnyegen kapott el az Acces Hollywood riportere.

    Nagyon izgatott vagyok miatta! Natalie és én is! Biztos vagyok benne, hogy sokat fogtok erről még hallani!

    – mondta szűkszavúan a leendő apuka. Barátnőjével 2021-ben lett Instagram-hivatalos a kapcsolatuk, és egy évvel később vettek részt első közös nyilvános eseményükün. Egyelőre nem tudni, hányadik hónapban jár Viscuso.

  • A biztonsági szolgálat no go zónának minősítette a területet, ahová a versenyzőket épp indították volna.

    ázs
    Fotó: Instagram / Ördög Nóra

    Rendkívüli bejelentkezést tett közzé Instagram-oldalán Ördög Nóra. A műsorvezető mindennap egyperces videókkal jelentkezik a Fülöp-szigeteken zajló Ázsia Expressz új évadának forgatásáról, ám ezúttal drámai híreket közölt:

    Ugyan el vagyok maradva egy kicsit a napjaink feldolgozásával, de most előreugrottam az időben egy »különkiadás« erejéig. Ez most nem olyan, mint amilyen a többi szokott lenni, mint ahogy ez a napunk sem úgy telt, ahogyan egyébként normálisan telne… Erdőtűz miatt kellett módosítani a verseny menetén

    – kezdte posztját a tévés, videójában pedig elmondta, eleinte még biztonságosnak tűnt a terület, de időközben no-go zónának minősítették a hatóságok azt a falut, ahová a sztárpárosokat küldték volna.

    „Az a baj, hogy el kéne indítanunk a versenyzőket, de pont oda, ahova nem mehetnek. Az erdőtűz miatt teljesen felborult a nap” – magyarázta Ördög, közben pedig telefonján mutatta a stáb kríziskommunikációját.

    „Mi most jöttünk ki a tűzből. Ki kell találnunk valami teljesen újat, mert ez a helyszín megközelíthetetlen már” – olvasható az egyik üzenetváltásban. Mint kiderült, szerencsére mindenki jól van, köztük az érintett település lakói is, de a műsorvezető szerint nagyon megrázta a stábot a szárazság miatt kialakult tűzeset.

  • Akár évi több száz milliót is költene a hosszabb életéért.

    jzz
    Fotó: TV2

    Az öregedésről és a kapuzárási pánikról beszélgetett kedd reggel a Mokka műsorvezetőivel Jákob Zoltán, aki elárulta, bizony utóbbi őt sem kerülte el.

    „Volt nekem is. És én elintéztem, hogy a Wikipédián ne legyen odaírva a születési évem. Amikor a Nagy Ő-t forgattuk, akkor még senki sem nagyon tudta, hogy én hány éves vagyok” – kezdte az üzletember, hozzátéve: a műsor végeztével visszakerült a kora az internetre, ezen pedig eléggé meglepődött például az évad legfiatalabb versenyzője, Nati is, aki 35 évvel fiatalabb kiszemeltjénél.

    Mostanra Jákob már megbarátkozott a dologgal, ennek ellenére nem tett le arról, hogy késleltesse az öregedést, és minél tovább legyen a lehető legjobb formában. Emiatt nemrég egy svájci klinikán is járt, és nagyon odafigyel az egészségére, teljesen aktív életre vágyik ugyanis. Az, hogy saját fia vérével fiatalodjon (ahogy egy Orosz Barbara által felhozott amerikai milliárdos teszi), elég morbidnak hangzik a milliárdos számára, de egyébként pénzét nem sajnálná a kezelés árára fordítani. Pachmann Péter rá is kérdezett, garantált siker fejében évi 680 millió forintot például kifizetne-e erre?

    „Hát persze, annyit igen. Az én vagyonomat most 50 milliárdra becsülik, abból kifutja pár év. Nem a pénzt választom, hanem az életet” – vallotta be az üzletember.