Orbán
10 °C
24 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Erre mondanának azt sokan, hogy ezt nem láttam jönni. Andreas Gabalier osztrák slágerénekes legújabb számának nem más a társelőadója, mint Arnold Schwarzenegger. Persze annyira azért nem meglepő ez az együttműködés, hiszen a dal róla szól,  ráadásul az énekes és a színész/producer/kormányzó már tíz éve ismeri egymást, sőt mondhatni barátok.  

  Gabalier szerint Arnold Schwarzenegger idejét nem sajnálva, óriási türelemmel dolgozott a közös dalon, mert szerette volna, ha az a lehető legjobban sikerül. És hogy milyen lett a végeredmény? Tessék meghallgatni: 

 • Alig egy napja annak, hogy Orbán Viktor miniszterelnök a Bild című német lapnak interjút adott többek között az EP-választásról, Manfred Weberről, a néppárti tagságról, a nemrég még kebelbarátjának tűnő, de azóta megbukott FPÖ-s Heinz-Christian Strachéról, és arról is, hogy vágyik arra: egyszer „hátszele legyen a médiában” (tudják, abban az országban, ahol a közéleti sajtó 77,8 százaléka a Fideszhez köthető, és a fideszes médiabirodalmat nemzetstratégiai jelentőségűvé minősítették).

  Szerencsére a kormánypárti médiabirodalomban vették az adást, így szombat reggel erre a képre ébredhettünk (látják balra fenn a kakukktojás Népszavát a kis sorosista Vasárnap voks Európáról címmel?).

  orban
  Fotó: Haász János / Index

  Sajnos megyei lapok nincsenek a birtokomban, de ha esetleg mind a 19 megyében egységesen Dobrev Klára-, Tóth Bertalan- vagy Fekete-Győr András címlapképpel jelent meg az állami lap, akkor én kérek elnézést.

  Update: valójában, ahogy hallom, az összes megyei lapban lehozták a Magyar Nemzet Kim Dzsongun- Orbán Viktor-interjúját. Hátszélnek nem annyira rossz.