Vilmos
18 °C
32 °C
Index - In English In English Eng

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Csak a szerencsének köszönhető, hogy csak egy ember sérült meg Missouriban egy fesztiválon, miután elszabadult egy hőlégballon. A káoszról videó is készült, amit a BBC osztott meg. Ezen látható, ahogy az emberek igyekeznek menekülni az irányíthatatlan léggömb elől, ami több széket és fát is letarolt útközben. 

 • Ehhez tényleg nincs mit hozzátenni: 

  “A Debrecen Megyei Jogú Város Városi Szociális Szolgálat intézménye az általa nyújtott szolgáltatásoknak – elsősorban az Idősek Klubjának – a lakossággal történő szélesebb körű megismertetése érdekében rendezvénysorozatot indított el. A következő rendezvény a Homokkerti és Józsai Gondozó Szolgálat Szabó Kálmán Utcai Idősek Klubja FÉRFILÁB-SZÉPSÉGVERSENY programja.”

 • A Tolnai Népújság és a Teol.hu gyereknap alkalmából közösen teljesíti öt gyerkőc kívánságát. Egyikük, Ács Attila paintballozni akart, de végül lebeszélték róla, mert a festékgolyók nagyot ütnek. Maradt az airsoftos akadálypálya, amin időre kellett végigmennie tizenhárom másik kisiskolással. Szerencsére már korán elkezdik a jövő TEK-eseinek kiképzését, mert a köröknek egyedi lezárása volt:

  A körök végén két lövéssel kellett kilőniük a képzeletbeli terroristát, amit szintén egy nagyméretű emberformájú céltábla személyesített meg

  – írta a Teol.hu.

  Untitled-2
  Fotó: teol facebook

  Az eseményen a gyerekek kipróbálhattak pisztolyokat, AK-47-est és mesterlövész puskát is, természetesen airsoft változatban.

 • Júliustól lép életbe Bécsben az az új szabályozás, ami minden új kutyatartót egy négyórás, a felelős állattartás szabályairól szóló tanfolyam elvégzésére kötelezne. Az új tulajdonost majdnem teljesen újként kell érteni, vagyis azokra, akik korábban nem tartottak legalább két évig kutyát.

  Stájerországban és Felső-Ausztriában egyébként már eddig is volt érvényben hasonló intézkedés, írja a 444.

  A bécsi tanfolyam egyébként 40 euróba kerül.