Laura, Alida
18 °C
28 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Csütörtökön jelent meg a legendás Stanley Kubrick-film, a Ragyogás folytatásának előzetese: a Doctor Sleep a felnőtt Danny Torrance-ről szól majd, és egy kislányról, akinek hasonló képességei vannak, mint neki.

  Stephen King, akiről köztudott, hogy nem szereti a regényéből készült filmet, a Doctor Sleeptől már most lázba jött:

  Ez a film le fogja repíteni a fejeteket. Ha egyáltalán a nyakatokon marad még az Az második része után, ez után nem fog

  - kommentálta Twitteren az előzetest.

 • Az amerikai sportok egyik első szupersztárja, Babe Ruth volt, aki 1914 és 1935 között baseballozott, és közben természetesen egy sereg rekordot megdöntött. Ruth mélyen beleívódott az amerikai tudatba, és a popkult része lett. 

  baber

  Erekélyéiért dollármilliókat adnak. A Hunt Aukciósház Ruth hagyatékából 400 személyes tárgyat árverezett el, a legmagasabb árat azért a New York Yankees-mezért fizették, amit 1928 és 30 között viselt a játékos. A nyakába belevarrták Ruth nevét, és még a gombok is eredetik. A leütési ára 5,6 millió dollár volt, és ezzel minden idők legdrágább sportereklyéje lett. A korábbi rekord is Ruthé volt, egy másik meze 4,4 millióért ment el 2012-ben.

  A vásárló kiléte ismeretlen, ahogy az is, ki juttatta el a tárgyakat a Hunthoz.

 • MemeReeves

  A Holtpont, a Mátrix és a John Wick sztárját már rég nem csak a filmjei miatt szeretik. Széles körben elterjedt vélemény ugyanis, hogy jó ember, aki szétosztja a vagyonát, szerény, kedves, ott segít, ahol csak tud, és mindig van ideje arra, hogy foglalkozzon a rajongókkal

  - írtuk nemrég mi is abban a cikkünkben, amely azt feszegette, ugyan miért gondolja úgy az emberek jelentős hányada, hogy Keanu Reeves lényegében a legjobb ember az egész bolygón.

  Kapcsolódó

  Hogy lett Keanu Reeves a világ legjobb embere?

  A John Wick színészéről olyanokat mesélnek, hogy elosztogatja a vagyonát, segít, ha tud, és mindig kedves a rajongókkal. Hogy lesz valaki legenda az interneten, akinek még weboldala sincs?

  Ezzel a kérdéssel magát az illetékest is szembesítették a minap, de Reeves erre adott válasza természetesen csak újabb okot adott arra az emberiségnek arra, hogy még jobban imádják ezt a csodaembert.

  Ez igazán kedves és különleges dolog. (...) Egyszerűen nagyon jó fej emberekkel tudtam együtt dolgozni, és nagyon jó projektekben vehettem részt. És most is jó itt lenni a Toy Story 4-gyel. Nagyon jó, amikor minden jó

  - mondta a sztár, amihez a Cinemablend persze csak annyit tett hozzá: "Hát szerethetnénk még ennél is jobban?"