Gyárfás
18 °C
28 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Reynolds Wrap Chief Grilling Officer címen állást hirdetett Amerikában, a munka pedig nem más, mint hogy az országban utazva BBQ bordákat kell kóstolni, ezért cserébe pedig 10 ezer dollárt, vagyis 2,8 millió forintot fizet a szerencsésnek a cég.

  Jó, a kajálás mellett a közösségi médiában is posztolgatni kell róla, de ha az ember leszopogatja a barbecue-szószt az ujjairól, az azért nem nagy teher ennyi pénzért.

  via UPROXX

 • Az egész brexit már jó ideje annak a párocskának a szerepét tölti be Európa életében, akik évek óta szakítófélben vannak, de csak nem jutnak egyről a kettőre. Először még érdekes volt, szívesen megbeszélte, meghallgatta az ember a gondjaikat, de most már inkább csak rettenetesen fárasztó.

  Nagyon olyan hangulata van a brexit mizériának, mintha a britek sem akarnák már az dolgot, de hát van ez a demokrácia, szóval végig kell tolni az istenadta nép akaratát. 

  Van azonban egy olyan keresztmetszete a brit társadalomnak, akik bármit feláldoznának a brexitért. 

  Például:

  • Beletörődnének Észak-Írország elszakadásába,
  • de akár Skócia függetlenségébe is,
  • nem bánnák, ha tönkremenne a brit gazdaság,
  • sőt azt se, ha a saját pártjuk pusztulna el.

  Bennük az a közös, hogy Tory-párttagkönyvük van, azaz a brit Konzervatív Párt jegyzet tagjai. Köztük végzett az YouGov közvéleménykutató egy felmérést, amiben azt szerették volna megtudni, hogy meddig mennének el a brexit érdekében. Az eredmények igen érdekesek:

  Mint kiderült egyetlen dolog van, ami már nekik is sok volna, mégpedig, hogy a munkáspárti Jeremy Corbyn legyen a miniszterelnök, ezen felül gyakorlatilag minden más jöhet.

  Hát, oké. 

 • A 2019-es Forma-1-es szezon utolsó futamán, Abu-Dzabiban elárverezik majd Michael Schumacher 2002-es világbajnok Ferrariját, az F2002-es kocsiért kapott összeget pedig a hétszeres világbajnok kezelésére, a Keep Fighting, Never Give Up alapítványnak ajánlják majd fel.

  A 2013. december 29-én súlyos síbalesetet szenvedő Schumachernek kivételesen jól sikerült a 2002-es idény, a 17 futamból 11-et megnyert, végül majdnem kétszer annyi pontot gyűjtött, mint a világbajnoki második Rubens Barrichello.

  Hivatalosan egyébként a 219-es számú autóvázról van szó, Schumacher a 11 futamgyőzelméből 3-at szerzett meg ezzel, köztük a franciaországit, amivel a vb-címét is bebiztosította de három futamon Barrichello is vezethette ezt a kasztnit, többek között a Magyar Nagydíjon is, amit megnyert.

 • Taylor Swift, aki LMBTQ-emberek jogaiért többször is kiállt már, kifejezetten a Pride-hónapra időzítette You Need To Calm Down (Le kellene nyugodnod) című videoklipjének a premierjét. A három és fél percben az énekesnő mellett olyan hírességek tűnnek fel, mint az új Queer Eye For A Straight Guy teljes stábja, Ellen DeGeneres, RuPaul, Billy Porter, Adam Lambert és Ryan Reynolds.

  A dal üzenete az, hogy akkor most mindenki szépen ássa el a csatabárdot, és hogy ezt egy jó vastag vonallal aláhúzzák, az utolsó percekben a sült krumplinak öltözött Swift átöleli a hamburger jelmezt viselő Katy Perry. Bár a két énekesnő sokáig jóban volt, az elmúlt pár évben megromlott köztük a viszony, és állítólag a köztük dúló cicaharcról szólt Swift Bad Blood című dala is

  ts kp.png
  Fotó: Taylor Swift/Yotube

  Itt nézheti meg a teljes klipet: