Konrád, Tivadar
4 °C
14 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Caresse Crosby 130 éve született New York-ban, és nagyjából 19 éves lehetett, amikor nagyon megunta, hogy a kényelmetlen, bálnacsonttal merevített fűzőt kellett felvennie egy bálra, mert az nyilván szoros volt, de az esztétikummal sem volt teljesen elégedett, ugyanis a ruhadarab kilátszott a báli ruhája alól, és nem is állt valami jól a keblein. 

  Érdemes tehát megemlékezni róla, hiszen elég sokat köszönhet neki a nőtársadalom. 

  A kialakult helyzet miatt Caresse úgy döntött tehát, hogy maga oldja meg a helyzetet. Egy tű, cérna, két selyemzsebkendő, és egy rózsaszín szalag segítségével megvarrta a ma ismert és használt melltartók elődjét. 

  A siker nem váratott magára sokat, ugyanis a bálon nagyon sokan leirigyelték róla a darabot, és többen is megkérték, hogy készítsen nekik is egy-egy darabot találmányából. Végül aztán annyira népszerű lett az újvilági melltartó, hogy 1914-ben kapta meg a szabadalmat modern melltartójára. 

 • A 90-es évek klasszikus horrorja olyan embereket tett fel a térképre, mint Jennifer Love Hewitt, Sarah Michelle Gellar, Ryan Phillippe és Freddie Prinze Jr. A története pedig röviden annyi, hogy egy csapat tinit tart rettegésben egy gyilkos, bosszúból azért, mert azok elütöttek valakit, de nem mondták el senkinek. Az egyik jelenetben Jennifer Love Hewitt kiáltozik az utca közepén, hogy üzenjen a gyilkosnak:

  Mire vársz még, mi? Mire vársz? 

  Most egy filmszakértő rántotta le a leplet a jelent hátteréről, ugyanis kiderült, hogy 

  egy gyerek rendezte meg.

  A gyereknek, miután megnyert egy versenyt, az volt a jutalma, hogy elmehetett a forgatásra, és megrendezhetett egy jelenetet. 

  Ahogy Hewitt később elárulta, nem igazán tudta elképzelni, hogy ez működhet, hiszen a karaktere egy veszélyes gyilkosnak kiabál az utca közepén, akitől senki nem tudja megvédeni. De bejött, és a film egyik legismertebb része lett.

   (via: indy100)

 • Pea Kay TikTokra töltötte fel azt a szürreális történetet, amibe véletlenül csöppent bele. Az egyik randiappon párba állt egy lánnyal, akinek aztán egy elég béna kezdő szöveggel írt is, de ezután nem beszéltek tovább. Kis idő elteltével mégis felbukkant a lány, és azt javasolta neki, hogy igyanak meg együtt egy italt. Ez azért már kezdett gyanús lenni a srácnak, hogy túl egyszerűen jött össze a találkozó, de azért elment a randira.

  newFile-8 (1)
  Fotó: @peakay81 / tiktok

  Aztán amikor odaért, kiderült, hogy a lány egy barátnőjét, és 16 másik fiút hívott még oda, akikkel az applikáción álltak párba. Így Peanek 15 másik fiúval kellett megküzdenie a lány kegyeiért. Ezen a ponton felmerül a kérdés, hogy miért nem lépett le, amint megtudta, hogy mi történik, de ő valamiért mégis ott maradt és még meg is csókolta a lányt, akivel azóta egy szót sem beszéltek, hiszen nem válaszol az üzeneteire. 

  @peakay81

  Thought I would re-upload this. This actually happened 🙈🙈🙈 ##Dating ##Relationships ##Jokes

  ♬ Lofi - Domknowz

  Ha szerelmet nem is, de két perc hírnevet hozott neki a történet, hiszen azóta már közel 300 ezren tekintették meg a videót.

  (Forrás: Indy100)

 • GettyImages-1176923803
  Fotó: Theo Wargo / Getty Images Hungary

  Lizzo a TikTokon osztotta meg rajongóival, hogy ő is csak ember. Ugyanis sikerült részegen Chris Evansnek írogatnia. Az üzenetben különböző emojikat küldött a színésznek, amikkel azt akarta kifejezni, hogy végre bepróbálkozna nála. 

  @lizzo

  Don’t drink and DM, kids.... for legal porpoises this is a joke

  ♬ original sound - HI I’M TATI 💕

   Evans pedig válaszolt is az üzenetére: 

  Ne szégyelld a részeg üzeneteket. Isten a tanúm, hogy tettem már rosszabbakat is az Instagramon. 

  Az énekesnő a TikTokra kitett újabb videó tanúsága szerint teljes önkívületben van a válasz miatt. 

  Azt, hogy különleges helyet foglal el a szívében Evans, már régebben is kimutatta, nemrég például azzal, hogy kijelentette, inkább hazamegy egy rendezvényről, miután rájött, hogy Evans nem fog megjelenni.

  (via: indy100)