Fatime
16 °C
22 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ha elsőre úgy is tűnik, hogy a szokottnál is ducibb Maradona van a jelenetben a teniszpályán, nem ő az. A videó elkezdett ugyan terjedni, hogy a világbajnok argentin futballista még jobban megtestesedett, de nem ő az, hanem egy színész az Ifjúság című filmből, ami 2015-ben készült.

  Ifjúság című film

  Maradona egyébként most hosszabbított szerződést klubjával, La Platával. Elégedettek voltak vele, még ha a csapat az utolsó helyen is állt a bajnokságban.

  Maradona most így néz ki:

  Screen Shot 2020-06-04 at 13.02.28.png
 • Scott Morrison ausztrál miniszterelnök a minap éppen arról tartott sajtótájékoztatót Queanbeyan városában, hogyan kívánják támogatni a lakásfelújításokat, amikor az egyik közeli ház lakója kijött, és figyelmeztette a politikust körülvevő tömeget, hogy legyenek szívesek lefáradni a gyepről, amit nemrég ültetett. 

  A tömeg eleget tett a kérésnek, és az úr visszatért otthonába, de előtte még elnézést kért a politikustól, aki jelezte, nincs gond, majd folytatta a sajtótájékoztatót.

  gyepmester
 • Elindulhattak haza a koronavírus miatti globális határbezárások szamoai foglyai Új-Zélandról - írta a BBC. A rögbicsapatnak pechje volt: még február 23-án indultak el Szamoáról,  márciusban az ausztráliai Perth-ben játszottak, visszafelé azonban a Csendes-óceánban fekvő hazájuk előbb két hetes karantént követelt meg a belépés előtt -ekkor ment a csapat Új-Zélandra - majd teljesen lzárta a határait, mint annyi más ország a világban.

  A húszfős csapat így az új-zélandi Aucklandben ragadt, ahol egy templom által biztosított közös hálóteremben húzta meg magát. Privát szférájuk nem nagyon maradt, de elvoltak, közös bingózással, sütögetéssel ütötték el az időt és a hálótermben elég hamar edzőteremet alakítottak ki.

  Új-Zélandot már elhagyhatták, a hazatérés mégsem teljes: Szamoában - ahol egyetlen koronavírusos eset sincs - újabb két hét karantén vár rájuk.

  112734135 samoa1
 • Elnöki kitüntetésben részesült egy kilencéves kenyai kisfiú, amiért az általa fejlesztett, érintésmentes víz- és kézmosóadagolóval hozzájárult a koronavírus-járvány megfékezéséhez. Stephen Wamukota a BBC-nek nemcsak azt mondta el, hogy nagyon örül az elnöki kitüntetésnek, hanem azt is, hogy jelenleg két gépe van már, és szeretne még többet készíteni a jövőben.

  Untitled-4

  Stephen azután állt elő az ötlettel, miután a tévében hallott róla, hogyan is lehet meggátolni a vírus terjedését. Az országban már több mint 2000-en fertőződtek meg koronavírussal, és legalább 69-en meghaltak.