Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A férfi lett az év táncosa.

  Szombat este véget ért a Dancing with the Stars negyedik évada, amely a műsor hazai története során most először egy férfi híresség győzelmével zárult. A nézők Krausz Gábor és Mikes Anna párosát szavazták meg az év táncosának és táncosnőjének, győzelmüköz pedig azóta is sorra érkeznek a gratulációk.

  Vasárnap reggel a sztárséftől válófélben lévő felesége, Tóth Gabi is üzent volt kedvesének. Az énekesnő a Tv2 győztesekről készült Instagram bejegyzését osztotta tovább 24 óráig elérhető történetében, hozzátéve:

  Gratulálok nektek Krausz Gábor, Mikes Anna!

  Nővére, Tóth Vera a finálé helyszínéről tett közzé egy képet közösségi oldalán, amelyen a már trófeáját tartó férfit öleli.

  „Gratulálok, Krausz! Nagyon nagyot mentetek Annával! Üdv: Nénje” – fogalmazott egykori sógornője, aki a verseny alatt is a stúdióban izgult a séfért.

 • Nem, nem a szemüvegen múlott.

  Nyomokban David Carusóra emlékeztető jegyeket vélhetünk felfedezni David Caruso egyik friss fényképén. A színészt a CSI Miami főszereplőjeként ismerhette meg ország-világ a 2000-es évek elején, a férfi azonban a sorozat végével a nézők szeme elől is eltűnt, teljesen visszavonult a médiától.

  Talán épp emiatt is döbbenetes, milyen sokat változott Horatio Cane megformálója az azóta eltelt években. Jelenleg épp ez az előtte-utána kép terjed villámgyorsan a közösségi médiában, amelynek első fotója nélkül valóban nehezen ismernénk fel a férfit:

 • Ritka, vadon élő óriáspandát észleltek egy kínai nemzeti parkban készült felvételen, amelyen látható, hogy az állat november folyamán többször is visszatér ugyanarra a helyre.

  Infravörös kamerák rendkívül ritka felvételt készítettek a vadon élő óriáspandáról. A kínai Csengtuban található Óriáspanda Nemzeti Parkból származó felvételen látható, amint a panda többször is visszatér ugyanarra a környékre. Szakértők szerint ez a sok téli aktivitás erősen arra utal, hogy a panda a területet a territóriumává tette. Novemberben öt nap alatt négyszer tért vissza erre a helyre, ez rendkívül ritka viselkedés a nagy testű emlősöknél. Ilyen szintű aktivitás viszont bizalomra adhat okot, az egyébként rendkívül kevés egyedszámmal rendelkező fajnál.