Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy hatalmas gyűrűvel az ujján kapták lencsevégre a minap Anya Taylor-Joyt Sydney repülőterén.

  Bár egyelőre hivatalosan még nem jelentették be, nagyon úgy tűnik, hogy megkérte szerelme, Malcom McRae zenész Anya Taylor-Joy kezét. A szőke színésznőt a minap fotózták le Ausztráliában, ahova új filmje, a Mad Max-előzménytörténetként szolgáló Furiosa forgatása miatt érkezett, gyűrűsujján pedig egy csodaszép ékkő díszelgett, amit ráadásul külön meg is mutatott az érte érkező sofőrnek. A képekide kattintva megtekinthetőek.

  A Peaky Blinders sztárja már több mint egy éve van együtt 27 éves kedvesével, akivel először közösen az idei Oscar-afterpartin jelentek meg a nyilvánosság előtt.

  (via PageSix)

 • A dél-londoni South Croydonban élő 14 éves Umair Qamar orrában 10 évig volt beragadva egy érme, amiről még csak nem is tudott.

  A tinédzser egyszerűen kifújta az orrából az érmét, ami 10 évig okozott neki légzési gondokat, ráadásul úgy, hogy nem is tudta, pontosan mi a gond. A fiú több orvosnál is járt az évek alatt, hogy kiderüljön végre mi a probléma, ám mindegyik arra a következtetésre jutott, hogy semmi komolyabb nem áll a háttérben.

  A 15 percig tartó művelet végül sikerrel zárult, Umair pedig meg is mutatta gondjainak forrását:

 • Barnáról szőkére váltott Lorde.

  A népszerű énekesnő megvillantotta szőkére festett haját a 2022-es Glastonbury Fesztiválon, az összkép pedig azt a hatást kelti az emberben, mintha a fiatal Madonna lépett volna színpadra.

  Az emberek azonban nem voltak elragadtatva Lorde új stílusától, mondván a szőke fürtök öregítik az egyébként 25 éves énekesnőt

 • Számos falfestmény díszíti a főváros utcáit, a remekművek nagy része a Színes Város Csoport érdeme. Munkáik közül a legismertebbek talán az Akácfa utca 27. szám alatti társasház tűzfalára pingált Polaroid, a Macskafogó című 1986-os animációs film Szigony utca 8. oldalán romantikázó egerei, a Régi posta utca 5. tűzfalán található, A csodaszarvas legendája ihlette absztrakt festmény, vagy a Dob utca 40. oldalára kent hatalmas szív. Utóbbira sokan csak az orosz-ukrán háború kitörését követően figyeltek fel, miután a Luke Embden brit művész által 2014-ben eredetileg vörösre mázolt alakzatot szolidaritásból az ukrán zászló színeire festették át.

  A sor most úgy tűnik, egy újabb remekművel bővül, méghozzá nem máshol, mint a Corvin Sétány mentén épülő Grand Corvin 2 melletti ház tűzfalán.

  44031028 d67183b28231773eeb594a997e2fc1a0 wm

  Az arra járók ámulatba ejtő gyorsasággal haladó munkálatoknak lehetnek tanúi: két lézengő cingár legény és kettő guggoló kisfiú képe már tisztán kivehető a tűzfalon, akárcsak az előttük elterülő színes golyók sora. És hogy pontosan kiket ábrázol?

  Annyit elárulunk, hogy egy irodalmi mű szereplőit az egyik ikonikus jelenetben, amely a regény szerint nem máshol zajlott, mint a Nemzeti Múzeum kertjében. Ha igazunk van, a falfestmény igazán színes és kreatív kiegészítőjévé válik majd a Práter utcában 2007-ben felavatott szobornak, nem mellesleg a kortárs művészet nemes tisztelgése az 1800-as években született író előtt. Róla többet nem is árulunk el, tippelje meg ön, ki volt a legendás jelenet atyja!

  Ön szerint kinek a művéből festik a jelenetet?