Jusztin
20 °C
34 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ebben a videóban pedig meg is mutatják, hogyan:

 • Annak idején bingózni jártak az angol Kettering település hatalmas épületébe a játék szerelmesei, aztán a hely ez év januárjában bezárta kapuit. 

  Nem kongott azonban sokáig üresen, bár valószínűleg nem pont úgy indult meg benne újra az élet, mint ahogy azt a városvezetőség szerette volna.

  A csarnok majdnem minden egyes négyzetcentijén marihuána-termesztés zajlott.

  De annyira, hogy a teremben nagyjából semmilyen mozgástér nem maradt, annyira fullon volt fűvel. 

  Untitled-2

  Ezzel a termesztők pedig közel évi egymilliárd forintnak megfelelő fontot kerestek össze.

  A rendőrségnek akkor tűnt fel, hogy valami nem stimmelhet a helyen, amikor fűszagot kezdtek el érezni az épület környékén. Rendőrkutyákkal bemasíroztak a terembe, ahol aztán feltehetőleg nem kis meglepetésükre konstatálták, hogy a berendezés az nagyjából kétezer ültetvényt takar. Bár a füvet lefoglalták, letartóztatás egyelőre nem történt az ügyben. (The Sun)

 • xfactor-breit

  Jonathan Frakest legtöbben a legjobb Star Trek elsőtisztjeként ismerik, ő volt a nőcsábász William Riker Jean-Luc Picard kapitánya mellett, de színészként egy csomó minden másban is feltűnt, például a Rejtélyes igazságok című, teljesen röhejes tévésorozatban is.

  A Rejtélyes igazságok lényege az volt, hogy részenként néhány egészen amatőr módon rendezett és játszott, de meghökkentő sztorit mutattak be, és a végén Jonathan Frakes megmondta, hogy ezekből mi az, ami igaz, és mi az, ami teljes kitaláció. De a sztorikat a színész mindig elcsépelt mondatokkal vezette fel, és most a jóisten munkáját elvégezve egy Twitter-felhasználó egy csodálatos csokrot szedett össze belőlük:

 • Szeretné, ha lennének kedvencéről csodálatosan lenyűgöző portrék, de valahogy eddig ez a projekt nem fér bele az életébe? Ha van egy barátja, aki profi fotós, akkor egyszer kérje meg, hogy vigyázzon Cirmire, és ha szerencséje van, akkor a macskaszitter fogja magát, és per hecc lő egy sorozatot.

  Így járt például Miranda McDonald, amikor a haverját, a modell/fotós/színész Josell Marianót bízta meg azzal, hogy amíg ő távol van, vigyázzon macskájára, Jade-re. 

  Íme, egy, a nevető Tom Cruise memére kísértetiesen hasonlító kép a sorozatból, aminek egészét itt találja meg. 

  A bejegyzés megtekintése az Instagramon

  (portrait by @josell)

  Jade (@heyjadebutt) által megosztott bejegyzés,

  via BoredPanda