Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Kőgazdag fiatalok sztárja életében csak egyszer járt fesztiválon, de elég is volt neki.

  Kőgazdag fiatalok – Rich Kids Hungary és a Bachelor – A Nagy Ő című műsorok korábbi szereplője, Dulin Metta már ismert arról, hogy nem rejti véka alá a véleményét. A szőkeség legutóbb azzal kavarta fel maga körül az állóvizet, hogy elárulta: horvátországi nyaralása során nem éppen volt elégedett a szálláshellyel

  Mint kiderült, a szőkeség a zenei fesztiválokért sincsen oda, pedig nem otthon ülős típus.

  „Az az igazság, hogy én nem vagyok egy nagy fesztiválarc. Kicsit úgy érzem, hogy egy teljesen más korosztály az, amit például az EFOTT megszólít, mint amihez én tartozom. Sokkal szívesebben választom azt, hogy otthon kiülök a kis teraszomra, hallgatom a madárcsicsergést, nézem a gyönyörű csillagos eget, és – mondjuk – megiszom este egy almafröccsöt. Szóval én ez a chilles típus vagyok, bár azt nem mondom, hogy otthon ülő típus, mert

  szeretek kimozdulni, szeretem, ha élmények meg új behatások érnek. De valahogy ez a fesztiválozás nekem olyan, hogy elsősorban az jut eszembe, hogy tiszta kosz leszek, arra pedig nem vágyom

  – magyarázta a Ripostnak a szőkeség, aki eddig csupán egyszer fesztiválozott. 

  „Életemben egyszer jártam a Balaton Soundon, egy napra, és azon kívül soha nem voltam fesztiválon, úgyhogy ez nekem teljesen kiesik. Egyébként én pontosan szemben lakom a Balaton Sounddal, tehát a szél és a víz teljesen áthozza a hangot. […] Egyébként ezért sem érné meg nekem megvenni a bérletet a Balaton Soundra, mert amúgy tökéletesen hallom a nagyszínpad koncertjeit a saját kis teraszomról, beizzítok egy kis diszkógömböt vagy kirakok néhány fényt, és szinte olyan, mintha ott lennék."

 • Beindulóban van modellkarrierje, ezért egyetemi tanulmányait is szünetelteti a fiatal.

  meszar
  Fotó: TV2

  Vadonatúj arcát mutatta meg friss Instagram-fotósorozatában Mészáros Lili. A Next Top Model Hungary győztese a Borsnak elárulta, az extrém fotók közzététele előtt kissé tartott a negatív visszajelzésektől, de főleg pozitív kritikákat kapott követőitől, ahogy egyébként is szokott.

  „Nagyon szerencsés vagyok, ha százalékban kéne kifejezni, úgy mondanám, hogy 99 százalékban pozitív véleményeket kapok és hallok vissza.

  Őszinte leszek, féltem, hogyan küzdenék meg azzal, ha rám szabadulna a népharag.

  Azért résen vagyok, mert egyetlen ballépés elég. De most ezt nagyon jó megélni, jó visszaigazolás arra, amit csinálok” – kezdte a fiatal, akivel nagyot fordult a világ, amióta megnyerte a TV2 műsorát. 

  „Az egyetemi tanulmányaim most mellékpályára kerültek. Már csak egy év van hátra a környezetvédelmi szakirányon, ezért mindenképpen szeretném majd befejezni, s később ezen a területen helyezkednék el. Fuzionálnám a modellkedéssel: például a textilipari újrahasznosításokra fókuszálnék. De most leköt mindaz, amire a műsor megnyerésével lehetőségem nyílt. A tartalomgyártás, a modellkedés, ráadásul az Icon Model Management segítségével külföldön is lehetőségem lesz szárnyakat bontogatni. Nagy lépés lenne, de vágyom rá, és szerencsére a környezetem is támogat benne” – mesélte a családjának és párjának is végtelenül hálás Mészáros.

 • A Barátok közt egykori színésznője 40 éves lett.

  Július 14-én, azaz tegnap töltötte be 40. életévét Balogh Edina, akinek e kerek születésnap alkalmából meglepetésbulit szerveztek a barátai és a párja, Szabó Simon. A kétgyermekes színésznő a különleges kerti partiról a közösségi oldalára sem felejtett el posztolni; így derült ki, hogy korábban még sosem lepték meg hasonló születésnapi bulival.

  Nehéz bármit is mondani, ez egy nagyon kerek szám… Talán csak annyit, hogy még soha nem volt meglepetésbulim, csodálatos érzés volt megélni, hogy a barátaim és a szerelmem együtt dolgoztak ezekért a pillanatokért… Örökké emlékezni fogok erre a születésnapra… Csak hála és boldogság van a szívemben, mert a legnagyobb kincs a világon enyém, amikor szeretsz és szeretnek! Köszönöm NEKTEK, hogy vagytok nekem!

  – hálálkodott a színésznő, aki nemrég duplán is összeköltözött a színész-rendezővel, akihez a Farm VIP című realitynek köszönhetően került közel. Hamarosan Nyerő Páros című sztárpárshow-ban teszik próbára szerelmüket.

  Közös képüket Szabó Simon is megosztotta, mégpedig az alábbi szöveggel:

  Boldog szülinapot, Baby!

 • A nézők kevesebb mint 20 százaléka szerette volna játékban tartani a szereplőt.

  Újabb párbaj zajlott le a ValóVilág 12. szériájában, ezúttal VV Ádi és Dudu között. Utóbbira ráadásul nem is a kiválasztáson, hanem a nézőknek hála került kék kendő, és a jelek szerint a srác a szerdai szimpátiaszavazás óta sem lopta be jobban magát a közönség szívébe. Dudu meglepően kevés vokssal, mindössze a szavazatok 19,11 százalékával távozott a valóságshow-ból.

  Kiesése után Puskás Petivel beszélgetett a stúdióban, kérdésére pedig elárulta, persze csalódott a végeredményt látva, szeretett volna maradni, de örül, hogy kipróbálhatta magát a játékban.

  „Biztos az a három lány nem tett jót ennek a százalékaránynak, ez biztos, hogy benne van” – árulta el a fiú, hozzátéve: taktikázása szintén nem lehetett szimpatikus sokak számára. Ugyan újdonsült barátnőjét, Dorkát a villában hagyta, családjával azonban újra találkozhat, ez pedig hatalmas vigasz számára.

  „Végre a családommal lehetek, kisöcsémet megpuszilgatom, ez a legfontosabb.”