Gyárfás
18 °C
28 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Taylor Swift, aki LMBTQ-emberek jogaiért többször is kiállt már, kifejezetten a Pride-hónapra időzítette You Need To Calm Down (Le kellene nyugodnod) című videoklipjének a premierjét. A három és fél percben az énekesnő mellett olyan hírességek tűnnek fel, mint az új Queer Eye For A Straight Guy teljes stábja, Ellen DeGeneres, RuPaul, Billy Porter, Adam Lambert és Ryan Reynolds.

  A dal üzenete azt, hogy akkor most mindenki szépen ássa el a csatabárdot, és hogy ezt egy jó vastag vonallal aláhúzzák, az utolsó percekben a sült krumplinak öltözött Swift átöleli a hamburgert jelmezt viselő Katy Perry. Bár a két énekesnő sokáig jobban volt, az elmúlt pár évben megromlott köztük a viszony, és állítólag a köztük dúló cicaharcról szólt Swift Bad Blood című dala is

  ts kp.png
  Fotó: Taylor Swift/Yotube

  Itt nézheti meg a teljes klipet: 

 • uulhjmgw9ppnkl7oebns.gif

  A Washington Nationals dobójátékosa, Max Scherzer az amerikai baseball-liga, az MLB egyik legnagyobb és legjobban fizetett sztárja, 210 millió dolláros szerződése a 11. legnagyobb, 30 milliós átlaga pedig megosztva a 8. legjobb fizetés a ligában.

  Ez persze nem garancia arra, hogy a sztárgázsi mellett ne csináljon néha hülyeséget valaki. Mivel Scherzer csapata, a National League-ben szerepel, ahol a dobójátékosoknak is kell ütniük, elkerülhetetlen, hogy Scherzer időről időre az ütéseket gyakorolja. Itt épp az általában meglepetésre használt úgynevezett bunt ütést gyakorolta volna, csakhogy a labda az ütőjéről nem előre, hanem az orrára pattant, ami el is tört.

  Scherzernek szerdán kellett volna legközelebb játszania, ám az orrtörés miatt egy ideig most kimarad a buliból.

 • Egy rendőr akkor is rendőr, ha éppen sajtótájékoztatót tart. A nyomozó éppen az újságíróknak beszélt a kamerák előtt, mikor azt észlelte, hogy mögötte valakit üldöznek. Reflexből közbelépett, intézkedett, elfogta a férfit, aki egy tini lánynak mondott nem éppen illendő dolgokat, majd befejezte a sajtótájékoztatót. A zaklató, akit a tinilány apja véletlenül kergetett a sajtótájékoztató irányába, azt mondja, hogy a rendőrség undorító, korrupt, és a hozzá hasonlóan ártatlan embereket bántalmazza. 

 • 1938-ban Franciaországban rendezték a harmadik futball-világbajnokságot, amin a magyar válogatott három meccset nyerve a döntőig menetelt. Akkoriban még a teljes tornát egyenes kieséses rendszerben bonyolították le, 16 indulóval.

  Magyarország Holland India 6-0-s legyőzésével kezdett, majd Svájcot ejtették ki 2-0-ra, az elődöntőben pedig a svédeket lépték le 5-1-re. A döntőben a címvédő Olaszország jött, 4-2-re bizonyultak jobbnak a június 19-i mérkőzésen.