Ivett, Frida
6 °C
16 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az észak-angliai Lake District nemzeti parkban fekvő Helvellyn-hegyen a síléc is jól jöhet a túrázáshoz. Május 6-án havazás fogadta azokat, akik a arra jártak. A hegy a tengerszint feletti 950 méteres magasságával messze van attól, hogy az örök hó birodalmába tartozzon. Évente átlagosan 20 napig havazik november és március között.

 • 2021-05-03T213830Z 1269201564 RC2L8N9R5KSX RTRMADP 3 PEOPLE-BILL
  Fotó: Shannon Stapleton / Reuters

  A New York Post szerint Bill és Melinda Gates már márciusban megtervezte válásuk bejelentésének forgatókönyvét, és a Microsoft alapítójának leendő exfelesége arról is jó előre gondoskodott, hogy

  eltűnhessen a rázúduló médiafigyelem elől.

  Természetesen nem egy eldugott halászfaluban húzta meg magát, hanem napi potom 132 ezer dollárért (40 millió forintért) kibérelte a Grenadához tartozó Calivigny-szigetet, ahol gyermekeivel és barátaival várja, hogy elcsituljanak a hullámok körülötte.

  A családtagok közül egyedül Bill Gates nem kapott meghívást a luxusszigetre, ami nem is csoda, mivel a hírek szerint Melinda kezdeményezte a válást, és az egész família támogatta őt a döntésében.

 • A járvány nagyon sok kárt okozott a zeneiparban dolgozóknak, van azonban egy csapat, amely furcsa módon az első hullám hatására alakult. 

  A Kultúrkör egy szegedi fiúkból álló zenekar, amelynek tagjai a járvány alatt álltak össze. Persze nem csak a közös muzsikálás miatt találkozgatnak a fiúk, barátként is nagyon sok időt töltenek együtt. Eddig három dallal büszkélkedhetnek, ma este pedig megérkezik a negyedik is, amit este 7 órakor a Stenk oldalán lehet megtekinteni. 

  A stáb meglátogatta a zenészeket egyikük albérletében, ahol a júniusban megjelenő nótájukba is belehallgattak. Hogy mi mindenről meséltek még, az a Stenk videóriportjából kiderül. 

 • A rapper pár napja egy nagyon kedves videót osztott meg Adonisról, ahogy teljes ámulatban, szinte a képernyőhöz ragadva nézi az NBA egyik meccsének közvetítését.

  A kisfiú alig múlt el három éves, de már most imádja a kosárlabdát, és eléggé úgy tűnik, hogy az NBA legtehetségesebb kosárlabdázója, Lebron James a kedvence. Egy ponton még a kamerához is odafordul kikerekedett szemekkel, annyira lenyűgözi a látvány. 

  Ezek szerint nem csak stílusban, de ebben is biztosan Drakere ütött, aki gyakran látogat el élőben is, és nézi az első sorból a kosármeccseket.

  (Forrás: Buzzfeed)