Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy olasz tini lett az internet boxzsákja, miután felkerült róla egy videó a TikTokra, amint épp megkéri 76 éves "lelkitársa" kezét.

  Képkivágás
  Fotó: TikTok

  Giuseppe D’anna romantikus videója 25 milliós nézettséget hozott számára a TikTokon, amin azt látni, ahogy a szerelmes tini térdre ereszkedve teszi fel a nagy kérdést kedvesének.

  Giuseppe, aki 2003-ban született, megosztott több közös fotót párjával, aki nem kevesebb, mint 76 éves. 

  Sok TikTokker társa gratulált a párosnak, ám sok olyan akadt, akik páros lábbal álltak beléjük a korkülönbség miatt. 

  "Minden a pénz"

  "Így veszi át a szerelem helyét a pénz" - olvashatóak a kommentek a videó alatt, de voltak olyanok is, akik Giuseppe nagymamájának titulálták a fiatal fiú kedvesét, és az egész nem lehet több egy átverésnek, amire bizonyíték az is, hogy csak egymás arcára adnak csókot.

  "Nem hiszem el, hogy van még egy ilyen"

  "Azt hittem ez csak vicc."

  "Szerintem srácok kicsit túlságosan komolyan vettétek ezt az idősebb lányok dolgot"

  Azonban a 19 éves tiktokker rendszerint oszt meg momentumokat az életükből, menyasszonyát pedig az egyik posztban a lelkitársának nevezte.

  Egyébként nem ez az első olyan alkalom, hogy valakit azután kap fel az internet, hogy kiderül, sokkal idősebb kedvese van. Szintén a TikTokon van egy King Quaran nevű felhasználó, aki 23 éves létére egy 60 éves hölgyet szeret.

  @oliver6060 We really want a love child @kingqurannewpage #surrogate #FrunktheBeat #fyp #agegap ♬ Say it - Monty.
 • Tortát kapott az énekes.

  Klaus Meine május 25-én töltötte be a 74. életévét. A legújabb, Rock Believer című albumát turnéztató Scoprions tagjai épp Prágában voltak a jeles napon, amit meg is ünnepeltek: tortával lepték meg a német rockzenekar frontemberét. A köszöntésről természetesen egy videó is készült.

  A banda május 30-án Budapesten is színpadra áll a Papp László Budapest Sportarénában. 

 • A Sony az Uncharted és a The Last of Us után most három másik nagyágyúját is sorozatként fogja feldolgozni.

  kratos
  Fotó: YouTube

  Tom Holland főszereplésével került idén mozikba a Naughty Dog zseniális kalandjátékának, az Uncartednek a filmadaptációja, de emellett Pedro Pascallal az élen érkezik az HBO Maxre a The Last of Us sorozat is, ami szintén ennek a kiadónak az egyik legnagyobb címének számít. Mindkét játék Sonyhoz tartozik, a cég pedig nem áll le, ugyanis három másik Playstation-videójátékot is átfognak ültetni a képernyőre. 

  A Gamestar nemrég arról számolt be, hogy élőszereplős feldolgozást kap a Horizon Zero Dawn című akciókalandjáték, amiben egy olyan posztapokalitpikus világot ismerhetünk meg, ahol a gépek vették át az uralmat, az emberek pedig törzsekbe verődve igyekeznek túlélni a mindennapokat.

  Emellett pedig érkezik a Ps legendás autósszimulátorának, a Gran Turismónak, illetve az egyik legnagyobb címüknek, a God of Warnak is a maga adaptációja. Utóbbinak főszereplője egy spártai harcos, Kratos, aki családja elvesztése után bosszúhadjáratot indít a olimposziak ellen, és ő maga válik a háború istenévé, sőt, még Zeusznak is ellátja a baját történetének egy pontján. 

  Az is kiderült, hogy a Sony a Horizon Zero Dawnt a Netflixre, míg a God of Wart az Amazon Prime Videora bízta rá. 

 • Kolodko Mihály új miniszobrokkal örvendeztette meg a budapestieket. Különböző fajta kutyák üldögélnek az I. kerületben, a Hattyú és Batthyány utca találkozásánál lévő kis terecskén. Minderre Pőthe Attila idegenvezető hívta fel a Facebook népének figyelmét.

  Legutóbb a Nyugati téren, vonalkódos nyugszékén üldögélő Skála Kópéról írtunk, akkor az volt Kolodko Mihály legfrissebb miniszobra.

  283919017 5695700533791388 8832204466214823661 n
  Fotó: Pőthe Attila / Facebook