Vilmos
18 °C
32 °C
Index - In English In English Eng

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy japán állatkertben egy jelmezbe bújt alkalmazottal helyettesítették a tényleges szökésre készülő oroszlánt, így csináltak végig egy biztonsági gyakorlatot, hogy ne essen senkinek bántódása.

  Screenshotter--FootageoflionescapingfromJapanesezoogoesviral-0’0

  A szombatihoz hasonló gyakorlatok egyébként elég általánosak Japánban, hol zebra, hol majom az épp szökő állat, amit el kell játszani.

  via The Guardian

 • Saját, kedvtelésből tartott óriáskígyója ölt meg egy férfit Nyugat-Jáva indonéziai tartományban, amikor a 42 éves férfi épp mosdatni vitte a háromméteres állatot.

  A Bandung körzetében élő Janát úgy ismerték, mint a kígyók rajongóját, szívesen fotóztatta magát pitonokkal a vállán. Egy ideje házi kedvencként tartotta az óriáskígyót, amely pénteken megölte.

  Helyi hírek szerint a férfit már el is temették, és mellette földelték el a pitont is, amelyet a feldühödött falusiak a tragédia után agyonvertek. 

  (MTI)

 • carrey-trump (1)

  A festőként is aktív színész, Jim Carrey nem először használja a művészetét arra, hogy Donald Trumpról fejtse ki egyre keményebb véleményét: míg legutóbb még csak hatalmas hasán és golfozásán gúnyolódott, addig most már csörgők gyanánt harci járművekkel játszadozó, cumizó, magát és a világot összekakáló, apró péniszű csecsemőként ábrázolja az elnököt, mondván, az Egyesült Államok Perzsia-politikája egy "olyan gyermeteg nyerészkedőktől származik, akik a kakijukkal festenek".

  Carrey alighanem arra reagált a képpel, hogy Trump azt mondta: már épp úgy volt, hogy megtámadja Iránt, amikor hirtelen, 10 perccel a támadás előtt inkább úgy döntött, hogy mégsem.