Jusztin
22 °C
34 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Olvasónk, Bálint írta meg az Indexen egy egészen friss élményét. Levelének lényege, hogy 20 éve lakik a környéken, és az egyik hűvösvölgyi menő étterem vendégei a menő autóikkal általában is hajlamosak paraszt módon parkolni hétvégente, de most szombat este, gyerekkel az autóban majdnem karambolozott is az egyikük miatt.

  lambo
  Fotó: rovoa

  A képen látható fehér Lamborghinit szerette volna kikerülni, 

  amely konkrétan egy buszmegálló kellős közepére parkolt be.

  Az előzés közben azonban a szembesávba kanyarodott egy autó, úgyhogy olvasónknak vészfékezni kellett a felújítás miatt tiszta por úton, és épphogy meg tudott állni. 

  Levélírónk dühös lett, akcióba lépett, bekopogott a nem messze lévő rendészeti központba, és sikerült beszélnie egy közterület-felügyelővel, aki azt mondta, tudnak a problémáról, de sajnos semmit nem tudnak tenni, legfeljebb annyit, hogy megbüntetik tízezer forintra a Lambó tulaját.

  Lol.

  Olvasónk azért reménykedik, hogy egyszer majd mondjuk az önkormányzat is észbe kap, és lép valamit.

 •  Teknőcfészek megpiszkálásáért vettek őrizetbe egy nőt Floridában – írta az MTI.

  A 41 éves kínai nő egy bottal beletúrt tengeri teknősök költőhelyén az egyik fészekbe, és bár a tojásoknak nem esett bajuk, a nőt előállították, mert hatóságilag lezárt területen mászkált.

  További gyanú ellene: tengeri teknőcök vagy tojások molesztálása.

  A rendőrség közölte, hogy mivel a nő kínai állampolgár, értesítette a kínai konzulátust az őrizetbe vételről.

  A tengeri teknősöket az Egyesült Államokban szövetségi törvény védi, Florida pedig külön is bünteti azt, aki kárt tesz bennük. Mi lett volna, ha utcakővel veri szét az egyiket?