Lenke
17 °C
30 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Valaki teleragasztotta post it-tel ezt az autót Budapesten! Egy olvasónk küldte a képet, azzal, hogy "az autót ma reggel hét órakor fényképeztem a XVIII. kerület Ráday Gedeon utcában. Sajnos kicsit fújt a szél, ami megbontotta az alkotást, de azért mutatós." 

  A műalkotás tipikusan végzős diákok viccének tűnik, de - miután már rég lezajlottak a szerenádok és a ballagás is - feltételezhetjük, hogy jelen esetben nem erről van szó.

  A kérdés már csak az, mennyi időbe telhetett, hogy a kocsi tulajdonosa reggel munkába menet előtt eltávolítsa a címkéket. Azt pedig már meg se kérdezzük, mennyire örült a dekorációnak. (Ha valaki tudja, mi az akció háttere, küldje el!)

 • Azért ahhoz valami különleges elvetemültség kell, hogy valaki nyugodt léptekkel odasétáljon egy vegán ételeket árusító bódéhoz a londoni Sohóban, benyúljon a kabátjába, onnan elővegyen egy megnyúzás előtt álló mókust, és leharapja a fejét, mintha ez lenne a legtermészetesebb. Két férfi megcsinálta, és azzal sem foglalkoztak, hogy a piacon álldogálók között gyerekek is voltak.

  A járókelők persze szóltak nekik, hogy ezt mégis hogy, de ők rendületlenül folytatták az étkezést, sírásra görbült szájú kis Mike ide, apu ökölbe szorult keze oda. Aztán valaki annyi időre magához tért, hogy rendőrt hívjon, és vége szakadt a mókának. Az esetből ügy és bírósági tárgyalás lett, ahol a védelem azt bírta mondani, hogy a két férfi a nyers mókusokat csak azért fogyasztotta el nyilvánosan, hogy felhívják a figyelmet a húsmentes táplálkozás veszélyeire. 

  A bíróságot ez nem nagyon hatotta meg, és közbotrány okozása miatt 200 ill. 400 fontos büntetést szabott ki rájuk, hogy a differenciát mi okozta, a fotogénebb mókus, vagy a jobban fröccsenő vér, a jó ég tudja.

 • Oké, általában azzal szívjuk a tahó parkolók vérét, hogy a mozgáskorlátozottaknak fenntartott helyekre állnak be, de itt az új liga: az ember, aki megállt az utca közepén a Rolls Royce Phantomjával, amíg beugrott a boltba. Olvasónk lőtte a képet. Az autó hátulján amúgy szlovák rendszám volt.

 • Olvasónk örökítette meg a koccanás utáni állapotot. Egy másik olvasónk meg azt írta, hogy a busz megállt a Sasadi út megállóban, kinyitotta az ajtókat, majd nyitott ajtókkal elkezdett gurulni, nagyjából 5km/h-es sebességgel, és nekiütközött az oszlopnak. Az emberek eldőltek, mint a dominó, több idős néni elesett, akiket fel kellett segíteni. Vagy műszaki hiba történt, vagy elmélázott a sofőr, de az is lehet, hogy szándékosan vezette az oszlopnak, miután el kezdett gurulni, hogy így állítsa meg.