Orsolya
9 °C
21 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Freddy Krueger azért szerencsére már nem lakik benne.

  Pöttöm 3,25 millió dollárért, azaz körülbelül egymilliárd forintért most akár Ön is megvásárolhatja a Los Angeles-i 1428 N Genessee alatt található ikonikus házat, mely az 1984-es "Rémálom az Elm utcában" című filmben szerepelt.

  Az épület, mely a filmben egy ohiói helyszínként szolgált, egy holland gyarmati ház a történelmi Spaulding tér szívében, három hálószobával és négy fürdőszobával. A kétszintes főépületben diófa padló szövi át a tereket, többek között a konyhát, a nappalit, a hálószobákat, a fürdőszobákat és a mosókonyhát.

  Mindezek mellett a főépülethez jár egy különálló vendégház is, mely saját fedett terasszal, konyhával és designer által tervezett fürdőszobával van felszerelve. 

  Az 1984-es Wes Craven által rendezett "Rémálom az Elm utcában" volt a franchise első része, mely az elmúlt években összesen hat folytatást kapott. Érdekesség, hogy ebben a filmben tűnt fel először színészként Johnny Depp, akinek igazán nagy löketet adott a film jövőbeli karrierjéhez.

  (Forrás: Deadline)

 • Egyesek azt nehezményezik, hogy a műsorvezető kétszer is be volt oltva és úgy betegedett meg, de Sváby szerint ha nincs oltása, sokkal rosszabbul járt volna.

  40 fok körüli lázam volt, szabályosan éreztem, mintha egy hatalmas nagy háború zajlana a testemben, az első két nap nagyon kemény volt

  — mondta az ATV Heti Napló műsorvezetője, a Spirit Fm Aktuál című reggeli műsorában. Sváby hozzátette, úgy érzi, sokan most idiótának tartják.

  Az első jel az volt, hogy éjszaka hidegrázásra és enyhe lázra ébredt, elsőre influenzára gyanakodott, de reggel már biztosan tudta, hogy elkapta a koronavírust és az első teszt ki is mutatta, hogy pozitív — mesélte a műsorvezető, kinek családja szerencsésen megúszta, ők nem kapták el a vírust.

  Sváby szerint a kontakt-kutatás most is kiemelten fontos. Ő vélhetően egy ismerősétől kapta el a betegséget, akivel az előző napokban találkozott, és hívta, hogy sajnos covidos. Ő is rögtön végigtelefonált mindenkit, akivel az előző napokban összefutott. A helyzetét nehezítette, hogy épp egy lakógyűlésen vett előtte részt, de András úgy tudja, szerencsére nem lett beteg tőle senki.

  Nagyon csalódott voltam, nem ezt vártam az oltástól, de végül egész jól megúsztam ezt az egészet. Most már az- íz és szagérzékelésem is kezd lassan visszatérni

  — fejezte be András, aki mára már teljesen meggyógyult, és a tesztje is negatív lett.

 • Kajdi Csaba a nemrég történt leállás alatt döbbent rá, hogy milyen sok ideje megy el a közösségi oldalak látogatásával. Úgy döntött, lefarag ebből az időmennyiségből és ezentúl másra fókuszál.

  A telefon nyomkodásával megy el a legtöbb időm. Amikor az ember csak pörgeti, pörgeti a hírfolyamokat és észre se veszi, hogy milyen sok ideje megy el. Szörnyű, ezen változtatni kell

  – mondta  Sláger Reggel műsorvezetőjének . Majd azt is hozzátette, hogy nem bánta, hogy órákra leállt a két legnagyobb közösségi platform, pedig a hozzá hasonló influenszerek életére nagy hatással lehet egy ehhez hasonló leállás.

  Én úgy voltam vele, hogy nem akarok hirtelen más platformokat használni, nem akarok hülyeségeket elkezdeni nézni. Ezért fogtam és elővettem a könyveim, olvastam.

  Még azt is megfogadta, hogy a jövőben is többször fog így tenni, hiszen nem árt néha egy kis digitális detox.

 • Túl van egy-két hangszálgyulladáson, ám még soha nem fájt ennyire a torka Majoros Péternek, azaz Majkának, mint most. A rapper-műsorvezető legalábbis erről írt a Facebook-oldalán, miután a szervezetét egy olyan vírus támadta meg, amelytől enni és beszélni is csak nehezen tud.

  Mint megírtuk, a Sztárban sztár leszek! című műsor mestere a ma megjelent Story magazinnak adott interjújában árulta el, hogy egy időre befejezi a zenélést. Kiderült az is, hogy jövőre biztosan nem láthatjuk őt a képernyőkön sem. A rapper ugyanis úgy döntött, jövőre semmilyen televíziós szereplést nem vállal el.

  Pihenésre mindenesetre most is nagy szüksége van, ugyanis lebetegedett: egy vírus döntötte le a lábáról a rappert.

  Asszem az arcomra van írna mit gondolok. Múlt hét szombat óta küzdök valami vírussal. Akkor felment a lázam 38,5-re, de hétfőre mar úgy éreztem kutya bajom sincs. Aztán jött a feketeleves!! Kedden reggel úgy keltem, mintha 12 szakmunkás flexelné a torkomat, ami estére rosszabb lett, szerda reggelre pedig elviselhetetlen. Túl vagyok egy-két hangszálgyulladáson, de ki merem jelenteni, hogy életemben nem fájt így a torkom. Reggel már enni is csak egy adag flector por elfogyasztása után tudtam. Nem volt kérdés, délután doktorhoz kellett mennem...

  – olvasható Majka bejegyzésében.