Illés
16 °C
32 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • XEON IS THE BEST FIGHTER IN SCOTLND

  what you gonna do phone the police? - gcv & xe3 xx

  FREE DIGGA D ON FOENEM GANG

  Ilyen furcsa, nehezen érthető, vagy teljesen értelmetlen szövegeket posztolt péntek este 11 óra után majdnem egészen éjfélig a londoni rendőrség, azaz a Scotland Yard Twitter-fiókja. Az 1,2 millió követő közül sokan törhették azon a fejüket, hogy vajon mit akar üzenni a rendőrség azzal, hogy

  gcv dd ddd

  de csak egy rövid ideig, mert miután a rendőrség tudomást szerzett a bejegyzésekről, mindegyiket letörölték, és közleményt adtak ki a fiók feltöréséről.

  Valószínűleg csak egy ártalmatlan hekkelés történt, aminek a különös posztok megírásán túl semmilyen más célja nem volt. A rendőrség egyelőre vizsgálja, hogy vajon ki, miért, és hogyan írta meg ezeket a bejegyzéseket, de az eddigi információk alapján a hekkerek a rendőrség titkos, belső rendszeréhez nem szereztek hozzáférést. (Guardian)

 • A 18 éves amerikai Vincent Shalkowitz több fegyveres képet és videót töltött fel magáról Instagramra. Az egyik videóját felkapták az internetezők, és ez sodorta őt bajba, ugyanis azt egy Volusia megyei nyomozó is látta. Ő pedig elég bizonyítéknak ítélte meg az Instagram-posztot ahhoz, hogy tiltott fegyvertartásért, járműlopásért, fegyveres rablásért és tervezett emberrablásért letartóztassák Shalkowitzot.

  Vincent Shalkowitz
  Vincent Shalkowitz
  Fotó: Volusia County Sheriffs Office

  A 18 éves fiú egy floridai banda tagja, tizenegyszer tartóztatták le 11 éves kora óta, de eddig sosem tudtak vádat emelni ellene. Az egyik feltöltött videóján egy áprilisban ellopott autót is sikerült beazonosítani. De a letartóztatása után, a lefoglalt telefonján további bizonyítékokat találtak más bűncselekmények elkövetésére.

  Mike Chitwood, megyei seriff a Twitterre rakott ki egy képet Shalkowitzról ezzel az üzenettel: "Íme Vincent Shalkowitz barátunk, akinek a hobbija volt gúnyt űzni a fiatalkorúak igazságszolgáltatási rendszeréből."

  Shalkowitz a képen  egy levágott rendőrségi nyomkövetőt tart a kezében.

  16255744-7265333-image-a-31 1563558021874
  Fotó: Volusia County Sheriffs Office

  Forrás: Daily Mail

 • Katmanduban, a Majmok templomában vették videóra ezeket a korláton csúszdázó majmokat, akik úgy tűnik, ráuntak már az óvatlan turisták kirablására, és más szórakozás után néztek.

  Nepali badar ho ni 😂

  Posted by Thug life Nepal on Wednesday, July 17, 2019

  A Majmok temploma (Swayambhunath) egy dombon álló buddhista szentély (és turistalátványosság) a nepáli fővárosban, ahol teljes szabadságot kaptak az ott élő, szent állatként tisztelt majmok. Fő kedvtelésük a 365 lépcsőfok megmászásában elfáradó turisták kifosztása, amit mesterszinten űznek. Főleg ételre utaznak, nem zavarja őket, az se, ha szatyorban van, de vásottságból komoly fényképezőgépekre is lecsapnak. Amikor épp nem korláton csúszkálnak.

  2019-07-20 12 44 57-Facebook.png
  Fotó: Thug life Nepal / Facebook
 • Foto: police.hu
  Foto: police.hu

  Befejezték a vizsgálatot az év legpofátlanabb autótolvajának ügyében, amit most a rendőrség átadott az ügyészségnek. Egy 25 éves férfi április 4-én, a Hajdú-Bihar megyei Sárándon odament a kiszemelt autó tulajdonosához, és megkérte, hogy fotózza már le őt az autóban ülve, írja a police.hu. A hiszékeny tulaj kiszállt a járműből, a férfi pedig beült, gázt adott és elhajtott. A tolvajt később a rendőrök lekapcsolták az M3-ason, az ellopott VW Polót pedig visszaadták a tulajdonosnak.

  Ennél pofátlanabb autótolvajról egyszer hallottam az életben: két régi ismerősöm, Sonka és Pipi kamaszkorukban villantani akart a lányok előtt a csepeli kertmoziban, ezért Sonka elcsente apja Ladáját, és azzal érkeztek filmet nézni. Sajnos lányok nem jöttek össze, sőt a film végén a Lada se akart beindulni. Ezért megkértek egy arra járót, tolná meg a kocsit. A férfi viszont közölte, hogy fáj a lába, inkább ő ül a volánhoz, Sonkáék tolják meg. A Lada beröffent, a történet viszont ugyanúgy ért véget, mint Sárándon: a férfi gázt adott és elhajtott. Sonka pedig nagyon szorult aznap este az apjánál.