Dániel, Daniella
17 °C
35 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Valamiért a brit férfiak 12 százaléka azt hiszi, hogy ők annyira férfiak, hogy simán pontot tudnának szerezni a világ egyik legjobb női teniszezője, Serena Williams ellen.

  Képernyőfotó 2019-07-21 - 10.14.03.png

  A 444.hu szúrta ki azt a videót, amelyen Dude Perfect nevű texasi férficsapat - ők nem teniszezők - egyszerre állt ki Williams-szel.

  Az amatőr, átlagos férfiak már Williams szerváit sem tudták fogadni, nemhogy pontot szerezni. Pedig volt, hogy egyszerre hatan várták a labdát.

 • Több mint hatvan év után először költöttek ki tojásokat rövidcsőrű lilék Chicagóban, ahol emiatt el kell maradnia egy vízparti fesztiválnak.

  A Mamby on the Beach szervezői pénteken jelentették be, hogy az augusztus második felére meghirdetett fesztivál idén rajtuk kívül álló okok miatt elmarad.

  A rövidcsőrű lile ugyanis veszélyeztetett faj, amelynek bár rendkívül nagy az elterjedési területe (Kanada és az Amerikai Egyesült Államok területén fészkel), egyedszáma viszont aggasztóan kicsi, így megmentésre szorul.

  A szervezők megpróbáltak másik helyszínt keresni a rendezvénynek, de végül belátták, hogy egy hónappal a fesztivál előtt már nem fognak olyan partszakaszt találni, amelyik alkalmas lenne a Mamby on the Beach befogadására.

  A fesztiválon idén olyan nevek léptek volna fel, mint a Brockhampton, Flying Lotus, Santigold, Troye Sivan, a Sylvan Esso, Bob Moses és a Washed Out.

  Idén egyébként Magyarországon is történt hasonló: Zebegényben egy nagy csapat parti fecske sajátította ki az éppen felújítás alatt lévő strandot, így a védett madarak miatt az idei nyárra strand nélkül maradt a település. Az erről szóló videónkat itt nézheti meg.

  (via Consequence of Sound)