Mária
0 °C
3 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • András herceg, a brit királyi család kiskedvencéből gyorsan vált a család fekete bárányává, miután kiderült, hogy a pedofil szexhálózatot üzemeltető Jeffrey Epstein jóbarátjaként maga is kedvezményezettje volt a fiatalkorúakat szexuálisan kihasználó banda tevékenységének.

  De nemcsak Epstein, hanem a hollywoodi rém, a befolyásával visszaélő producer, a sorozat-nemierőszakloló Harvey Weinstein is András herceg jó barátjának számított, legalábbis Epstein mellett ő is hivatalos volt András herceg nagyobbik lányának 18. születésnapjára 2006-ban. És persze ott volt Ghislaine Maxwell, Epstein volt szeretője is, aki a gyanú szerint maga segített felhajtani fiatalkorú lányokat exének, és annak beteg lelkületű befolyásos milliárdos barátainak, üzletfeleinek. Weinstein frakkban, Epstein tengerészkapitányi öltözetben volt, míg Maxwell aranyozott maszkban jelent meg, tényleg, mintha egy különösen bizarr South Park epizódot látnánk. Érdekesség, hogy az esküvő után egy héttel emeltek először vádat Epstein ellen.

  Ők hárman, illetve négyen tehát egyazon pillanatban ugyanott tartózkodtak ezzel alighanem megdöntve az egy négyzetméterre eső gazemberség világrekordját.

  Via

  ELO268dXkAEBo6P
  Fotó: Twitter
 • "Az ország legmodernebb CT-jét avattuk ma fel!" -írják a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet honlapján.

  A CT különlegessége egyrészt az, hogy a többi gépnél is többet tud, másrészt pedig az, hogy az intézet orvosa, Prodan Zsolt bedobta az ötletet, hogy varázsoljanak fényfestést az újonnan érkezett CT-re. Az álom pénteken teljesült is, így a CT karácsonyi hangulata miatt most már a kórház gyermek betegei sem fognak annyira félni a vizsgálattól.

  79374324 550300382192078 8871856593201790976 n
  Fotó: Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet facebook
 • Az állatkert szombaton tette ki Facebook-oldalára, hogy december 2-án, hétfőn megszületett Budapest legfiatalabb lajhárbébije.

   A kicsit jelenleg a Pálmaházban lehet megnézni, jelenleg a legnagyobb esély a megpillantására délelőtt 10 körül van, akkor kapnak ugyanis a lajhárok enni. A kislajhár anyja, Lili maga is már Budapesten született 11 évvel ezelőtt, illetve már az ő anyukája, Banya is budapesti. A mostani kicsi már Lili ötödik kölyke, testvérei más állatkertbe kerültek, Szegedtől egészen Párizsig. A legkisebb lajhár nevet még nem kapott, ugyanis egyelőre a nemét nem tudni.