Lenke
17 °C
30 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy Bugatti mindig szép és különleges. Ez pedig itt különösen az. Nézzék csak a karosszéria mesteri kidolgozását!

  Na jó, eláruljuk a titkot: ez az életnagyságú Bugatti Chiron Legóból készült, és ami még érdekesebb, hogy motor is van benne. A modellt a moszkvai Gorkij parkban lévő Lego Házban mutatták be. 

  Több mint egymillió építőkockából áll. Szinte minden alkotóeleme közönséges Lego-elem, legfeljebb néhány kapott közülük különleges színt a különleges felhasználás miatt.

 • A címe First Love, és ugyan pont olyan erőszakos lesz, mint a rendező többi alkotása, de akkor is ez az első szerelmesfilmje. A neonior-sztori közppontjában a Fiú áll, aki bokszol, meg a Csaj, aki kurva, és egymásra lelnek, és minden jó lesz meg fasza, de ekkor jön a jakuza, a drog, a sötétség, és minden összeomlik. Szeptembertől lehet majd beszerezni.

 • Alig másfél hete volt, hogy Donald Trump parádés elírással a bálnák hercegévé koronázta Károly brit trónörököst, most lánya, Ivanka Trump volt az, aki annyira sietett, hogy mielőbb gratuláljon a britek következő kormányfőjének, Boris Johnsonnak, hogy az Egyesült Királyság helyett a jamaicai Kingston  miniszterelnökének nevezte őt.

  uploads%2Fcard%2Fimage%2F1019244%2F53f154ca-9c45-4d8e-8e5a-0bc83

  Másodszorra már sikerült helyesen leírnia, és törölte a hibás posztot.

 • Gyanúsított lett abból a bejelentőből, aki azért hívta ki a rendőröket, mert betörtek a házába, és sok mindent elvittek tőle – derült ki a Police.hu híréből.

  Gázpisztolyt, cigarettát, alkoholt.

  A mecséri házhoz kijövő rendőrök a tolvajt ugyan már értelemszerűen nem találták a helyszínen, de nem tértek vissza üres kézzel a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra. Ugyanis a bejelentőt előállították, mert a ház átnézésekor a rendőrök nem csak az ellopott tárgyak hűlt helyét találták, hanem 127 darab, 0,22-es kaliberű kispuskalőszert is.

  Az 57 éves férfinak erre engedélye nem volt, elmondása szerint ismerőse kérésére tárolta otthonában. Az emberi élet kioltására alkalmas lőszerek miatt „lőfegyver engedély nélküli megszerzésével vagy tartásával elkövetett lőfegyverrel vagy lőszerrel való visszaélés megalapozott gyanújával” eljárást indított, amit lezárt és átadta az ügyészségnek.