Ágnes
2 °C
11 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Furcsa jelenet zajlott tegnap reggel az M1 egyik élő tudósítása közben. Noll Katalin épp a németországi korlátozások miatt jelentkezett be élő adásban Berlinből, amikor egy idős járókelő először hangosan, majd bökdösődve jelezte, hogy nem tud miatta haladni a járdán. A tudósító nem ment odébb, ezért a férfi egyszerűen félrelökte, majd ment tovább. 

  xccx

  A videón látszik, ahogy a férfi a háttérben lassan közeledik, majd megtörténik az említett jelenet. Noll Katalin nem zavartatta magát, mindvégig kizökkenthetetlen volt a riport közben.  

  (Via: 444)

 • A dél-koreai űrkukások után, melyről korábban beszámolt az Index egy spanyol prostituáltakról szóló sorozattal folytatja tovább a Netflix azt a műfaji sokszínűséget, amely igazán jellemzi a médiaszolgáltatót. Kicsit úgy is fogalmazhatnánk, hogy a széria egy akciófilmbe öltött modern Pretty Women lesz, melyben három éjszakai pillangó korántsem unalmas kalandjait követhetjük végig. Az már sokat elárul, hogy a hihetetlen népszerű Money heist (A nagy pénzrablás) sorozat alkotói készítették a világ legősíbb szakmájában tevékenykedő hölgytrióról szóló alkotást is, ami március 19-én mutatkozik be a hazai Netflixen. 

  Egy jelenet a Túl a vörös kanapén spanyol sorozatból.
  Egy jelenet a Túl a vörös kanapén spanyol sorozatból.
  Fotó: Netflix / Youtube

  A sorozatnak már elérhető a magyar feliratos előzetese is, ami előrevetíti, hogy ez nem egy Micsoda nő féle tündérmese, itt nem fog Richard Gere a tűzlétrán felmászni. Helyette viszont nem lesz hiány autós üldözésekből, lövöldözésekből, na és persze a szolgáltató hölgyektől nem kevés erotikára is számítani lehet, amit a humor csak még jobbá, népszerűbbé varázsol. A széria nyolc, közel fél órás részeivel egy rendhagyó országimázs mozi is, hiszen Spanyolország számos lenyűgöző és ikonikus helyszínén forgatták az epizódjait.

 • Michael Douglas múlt hónapban lett büszke nagyapa. A 76 éves amerikai színész egy hónap után most látta először az unokáját, Rydert − írja a Today.

  Douglas az unokája etetése közben készült fotót osztott meg az Instagramon, amelyhez azt írta:

  Az első alkalom, hogy láthatom az egy hónapos unokámat, Rydert.

 • Két, legalizált kábítószert árusító üzlethelyen ingyen kannabiszt kaphatnak azok, akik bizonyítani tudják, hogy beoltották őket a koronavírus elleni vakcinával – írja a Detroit Free Press.

  Az a célunk, hogy a koronavírus elleni oltás fontosságára irányítsuk az emberek figyelmét, hiszen közösségként küzdünk a járvány ellen 

  – mondta Jerry Millen, az egyik üzlet tulajdonosa.

  Millen üzlete „Pot for Shots" (Kannabiszt Oltásért) címszóval indította el kampányát.