Bence
18 °C
32 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • 68749357 373598933332984 4302641212852011008 n

  Eltűnt egy kígyó, vagy megszökött Óbudán. A gazdi szerint senkire és semmire nem veszélyes, bár nem lennék meglepődve, ha összeszarnám magam, ha belebotlanék. Bár inkább egy kígyó kígyózzon előttem, mint egy patkány.

 • A Hasbro játékgyártó rengeteg fontos popkulturális termék jogait birtokolja, övék a G.I. Joe, a Transformers, a Monopoly, a Furby, az Én kicsi pónim és mostmár az Entertainment One nevű cég megvásárlásával Peppa malac is – közölte a BBC.

  Aki nem tudna, hogy ki Peppa malac, annak ajánlom ezt az elgondolkodtató videót:

  Apátokból kolbász lett

  Peppa malac egyébként az egyik legjelentősebb kortárs kulturális jelenség, Kínában egy időre a diktatúrával szemben állók szimbóluma lett, rapszámokban idéztek belőle, magukra tetováltatták az emberek. Ausztráliában pedig abból lett komolyabb botrány, hogy Peppa az egyik részben összebarátkozik egy pókkal, ami nem túl jó példa a gyerekeknek, főleg Ausztráliában ahol nagyon komoly problémákat okozhat egy pók csípése.

  A Hasbro a Peppát készítő Entertainment One megvásárlásával azt ígéri egyébként, hogy a Peppa történetek történetvezetése komolyabb, mélyebb lesz, de továbbra is megtartják azokat az értékeket, amik miatt Peppa közkedvelt lett, a mesét továbbra is családbarátként hirdetik, és kisebb gyerekeket céloznak meg vele. Úgyhogy, hiába hárult el minden jogi akadály az elől, hogy a korábban belebegtetett Hasbro mozifilmes univerzumban már a mesemalacok is szerepeljenek, a G.I. Joe vs. Transformers vs. Peppa malac mozifilmekre egyelőre még várni kell.

 • A 444-en megjelent egy olvasói videó, amit az elmúlt 10 hónapban rögzítettek különböző villamosok vezetőfülkéjéből. A 10 perces videót egy hónapja töltötték fel, és a mostani poszt megírásának pillanatában még csak 102 nézőnél jár – de a nap végére ez valószínűleg megsokszorozódik, mert egy egyszerre nagyon szórakoztató és kellemetlen videóról van szó, ahol vannak

  • a piroson simán áthajtó autósok
  • az éjszaka közepén, a zebrán épp, hogy átrohanó gyalogosok
  • az esőben a villamossínen fotózkodó turisták
  • a villamossínen bámészkodó autók
  • és rengeteg idegörlő utolsó pillanatos csörömpölős fékezés.

  De inkább nézzék meg egyben:

  Akinek nincs most 10 perce egy villamosos videót egyben megnézni (ami valahol érthető dolog), a legjobb pillanatokat a 444 itt kigyűjtötte.

 • repuloauto.gif
  Fotó: mashable / Twitter

  A Mashable posztolt ki egy rövid videót az Egyesült Államok második legnagyobb ingatlanberuházásáról, a Paramount World Center nevű luxustoronyházról, ahol 2019 végére ígérik, hogy átadják a repülő taxiknak szánt leszállót.