Vazul
10 °C
25 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ewan McGregor lányát még egy kutyaharapás sem tarthatja vissza attól, hogy egy vörös szőnyeges eseményen jelenjen meg.

  GettyImages-1323130704
  Fotó: Bryan Steffy / Getty Images Hungary

  A 25 éves Clara ugyanis fél órával az esemény előtt még a kórházban volt, ahol a sebeit látták el. A filmrendezőként is tevékenykedő színésznő valószínűleg azért tartotta fontosnak, hogy így is jelen legyen a premieren, mert a The Birthday Cake című bűnügyi filmben társproducerként működött közre és a film egyik főszereplője az édesapja.

  A rendezvényt a történtek ellenére is részletesen dokumentálta Instagram-oldalán. 

  Amikor egy kutyaharapás miatt a sürgősségin landolsz 30 perccel a vörös szőnyeg előtt.

  — írta a képekhez.

  (Forrás: EOnline)

 • Billie Eilishra ismét rátalált a szerelem, az internet azonban hamar elkezdett turkálni az énekesnő párjának múltjában. A nála 10 évvel idősebb Matthew Tyler Vorce ugyanis néhány képernyőfotó szerint anno előszeretettel dobálózott homofób, rasszista és szexista poénokkal.

  Vorce a képek szerint Adele-t disznónak nevezte, illetve nem túl elegánsan felvezette, hogy szerinte az énekesnő és a pofája nem érdemelt semmilyen díjat. Emellett hasonló eleganciával tette fel az ázsiaiaknak a kérdést, hogy mi a szarért hordanak maszkot (ez az írás még jóval a koronavírus előtti időkből való). Megfogalmazott továbbá egy olyan gondolatot is, hogy amikor egy csinos lány sétál előtte, arra gondol, hogy randizni hívja, illetve vizualizálja, milyen lenne a feje egy botra szegezve.

  A Twittert természetesen rögtön elárasztották a rajongók, nagy részük felháborodását fejezte ki, de akadt olyan is, aki megvédte a 29 éves színészt, szerintük szimpla szarkazmusról van szó. Hogy a képeken látható tweetek valóban megjelentek-e, azt természetesen nem lehet tudni, de ha az internet rászáll, Vorce hamar eleshet a legjobb ajánlatoktól, akárcsak John Legend felesége, Chrissy Teigen.

 • Kate Middleton a ‘Hold Still’ című fotó projektjének népszerűsítése közben mesélt arról, hogy mit gondolnak gyerekei fotográfus ambícióiról. A projektet tavaly indította el a National Portrait Gallery közreműködésével, amelyben arra kérték az Egyesült Királyság lakóit (minden korosztályban), hogy küldjenek be olyan portrékat, amelyeket a világjárvány alatt készítettek.

  GettyImages-1210843168
  Fotó: Comic Relief / Getty Images Hungary

  Katalin hercegné régóta lelkes fotós hírében áll, ezért ő készíti a hivatalos királyi portrék többségét gyerekeiről és Vilmos hercegről. Mint mondja, szereti visszanézni a képeket és megfigyelni rajtuk, hogy mennyit változnak a gyermekei. Ennek viszont nem kimondottan örül a 7 éves György herceg, a 6 éves Charlotte hercegnő és a 3 éves Lajos herceg. Sőt, ki nem állhatják, hogy állandóan őket fotózza. Katalin így idézte őket nevetve:

  Mindenki azt mondja: Anyu, kérlek, ne fotózz már!

 • Vin Diesel elárulta, hogy részéről még két film van ebben a sztoriban, úgyhogy szerinte 2024-ben véget fog érni a nagy Halálos Iramban-filmsorozat. Tudja, hogy egyesek ennek nem örülnek, hisz a végtelenségig lehetne folytatni az őrültebbnél őrültebb, a fizika törvényeit meghazudtoló autós száguldozásokat, de szerinte minden jó dolog véget ér egyszer, és minden ilyen megérdemli a méltó lezárást is.

  Most tehát úgy áll a dolog, hogy még lesz két rész, ami Halálos iramban címen fog futni, sőt, még Vin Diesel is benne lesz. 

  DE!

  Azt senki nem mondta, hogy más filmek ne készülnének ebből az univerzumból... Lehetnek itt még bőven olyan spinoffok, mint a Hobbs és Shaw. Tehát nem kell annyira azért beparázni ettől a hírtől. Vin Diesel nélkül is van gyermeki képzeletet felülmúló autós üldözés földön, vízen, levegőben, űrben, tűzben, jégen, bárhol.