Tamás
-7 °C
8 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • chrissy-teigen-buli
  Fotó: instagram / chrissyteigen

  Chrissy Teigen nosztalgiázott egyet, és bulit csapott, ahol magára kapta régi munkahelye, a Hooters egyenruháját. Ezenkívül mindent narancssárga és ezüst lufik borítottak, csak hogy teljes legyen az élmény. 

  Vissza a gyökereimhez. Felszolgáló voltam a Hottersnél. A rövidnaci annyit változott!!!

   

 • Megint készült egy összeállítás azokról az ételekről, amiket korábbi gyorséttermi dolgozók beszámolói alapján soha nem szabad kérni. Konkrétan az összes ilyen kis, közepes és nagy kifőzde, valamint a különböző franchise-éttermek teljes kínálatát fel lehetne sorolni. De akár ki is lehetne hagyni mindent, hisz ezek lehet, hogy elszigetelt esetek, lehet, hogy évekkel korábban történtek, lehet, hogy csak egy konkrét étteremre, nem az ország több pontján fellelhető összes beülőre értendők. A NÉBIH is szokott a cikkben leírtakhoz hasonló horrorisztikus konyhai körülményeket videózni, ezért sem lehet általánosítani, hogy soha sehol nem szabad rendelni pizzát, hamburgert, mert egy helyen a lisztes vödörben patkányok hátán lovagoltak a csótányok.

  A cikk alapján azt lehetne mondani, hogy soha ne rendeljünk semmit, ami már gyanúsan régóta áll a melegítőtálcán. Kerüljük a csirkés pitét, a csilis babot, a kukoricát, az amerikai káposztasalátát és lényegében mindent. A legjobb, ha beállunk a szakács mellé, és végignézzük, hogy mit csinál. De igazából akkor sem tudjuk, hogy az alapanyag esetleg nem landolt-e fél napja a padlón. 

  A legjobb, ha otthon főzünk, nem igaz? Sőt, az a tuti, ha mi neveljük a csirkét, mi ültetjük a krumplit, mi préseljük ki a napraforgóból az olajat, akkor biztos, hogy semmi meglepetés nem kerül a tányérra. 

  (Boredpanda)

 • Pók.png
  Fotó: 9gag

  Ezeket a pókokat még Hagrid kedvéért sem követné senki se. Valaki dobjon egy érmét a Witchernek, mert ez már speciális embert igényel.

  Nem szeretnénk sok mondattal hozzájárulni, ahhoz, amit ezen a videón láthatunk. Csak annyit mondunk, hogy kellemesebb reggelt kívánunk mindenkinek.

  A videót itt lehet megnézni, csak is saját felelősségre.

  Ön mit tenne ebben a helyzetben?

  • 273
   Megfogom, mint a srác és arrébb tessékelem a pókokat
  • 189
   Sírnék a zuhany alatt The Sound Of Silence-et hallgatva
  • 174
   Kihívnék egy szakembert
  • 127
   Pánikolnék
  • 87
   Sírnék egy sarokban