Laura, Alida
15 °C
32 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Sokakat meglepett a hétvégén Joe Jonas, amikor megmutatta, hogyan tölti a szabadnapját Atlantában. Azért valószínűleg nem csinálja ezt gyakran, de most úgy döntött, hogy rákeres a közelében tartott csoportos soul cycle órákra.

  giphy (34).gif
  Fotó: giphy.com

  Nagy meglepetésére talált is egy Jonas Brothers vs. One Direction tematikájú spinning órát. Először úgy tűnt, hogy az óra fullon van, így nem tud feljelentkezni rá, de végül úgy döntött, hogy azért odamegy a helyszínre és meglepi az embereket. A meglepetést egy videón is dokumentálta, az elejétől a végéig. 

  Sokan el sem hiszik, hogy őt látják és másodpercek telnek el, mire felismerik a 31 éves énekest. Még az oktató is csak annyit tud mondani, hogy

  Várj, ezt most komoly?

  Aztán ő is felpattan egy kerékpárra és onnan motiválja a közönséget, háttérben egy Jonas Brothers dallal.

 • Vasárnap tették közzé Facebook oldalukon a philadelphiai állatmentők, hogy egy kivitelező 16 macskát mentett meg, amik beszorultak annak az elhagyatott háznak a falai közé, amelyen dolgozott.

  Ez a vasárnap egy kicsit másképp indult az egyik kivitelező számára, aki egy elhagyatott házon dolgozott. A ház tulajdonosai nyávogást hallottak a falakban, és amikor kibontották kilenc felnőtt macskát és hét kiscicát találtak. Szerencsére ki tudta őket szedni és elhozni hozzánk - de nyolc órájába telt.

  198463392 4353153281403774 7134127064505965621 n

  Egy cica kivételével életben maradtak, de sajnos még gondozásra szorulnak.

  Nagyon örülünk, hogy megtette, mivel jó néhányuk nincs túl jó állapotban, és sajnos az egyik cicát nem sikerült megmenteni. A cicák félnek, néhányuknak több szocializációra lesz szükségük, de jelenleg a ketrecükben pihennek.

  Nem világos, hogy a macskák hogyan kerültek a falak mögé, de a szervezet szerint nem élték volna túl, ha sokáig ott maradnak.

  Az állatmentők szerint a 15 macska most pihen és megfelelő orvosi ellátásban részesül. De már készülnek az örökbefogadásra. 

   (via: Just Jared)

 • Pierre Richard, a Taxi-filmek, a Jöttünk, láttunk, visszamennénk, a Louis de Funés és Gérard Depardieu legszebb pillanatait idéző reklámmal jelentkezett az idei Tour de France-t közvetítő TV 2. (Ez nem a magyar TV2, hanem a dán.)

  Ebben a videóban minden benne van, ami jellemző lehet egy biciklis versenyért rajongóra. Egyszerre figurázza ki és élteti is a versenyszerűen kerékpározókat. Zseniális, na.