Pál
-1 °C
5 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Szeretne kicsit jobban körülnézni az orosz elnöknek tulajdonított tengerparti kastélyban? Most megteheti, ráadásul nem is egy, hanem két orosz zenei videó keretében.

  A TMNV orosz énekes az Alekszej Navalnij által létrehozott Korrupcióellenes Alapítvány oknyomozó riportja alapján készült videóklipjében végigtáncolja a kastély legkirívóbb helyiségeit, például a kaszinót, a játéktermet, de még az kis vasútmodellt  tartalmazó szobát is. Itt-ott még meg is jelennek Putyin belső körének emberei, akik hozzájárulhattak a palota finanszírozásához.

   Ennél is elborultabb klippel készült Alekszandr Gudkov orosz showman, aki animált formájában csapatja végig a palota belterét. A két alkotásban közös, hogy szombaton, az oroszországi tömeges tüntetések napján tették közzé, és mindkét zeneszám az Akvagyiszkotéka, azaz Vízidiszkó nevet viseli. Hogy miért? Navalnij videójában említették, hogy a palotában van egy úgynevezett Vízidiszkó, amely egy szökőkútból és egy úszómedencéből áll. Ez úgy néz ki megindította az előadók fantáziáját.

 • Képernyőfotó 2021-01-25 - 10.46.57.png

  Nincs több tologatás nincs több halasztás, végre valahára kikerül mozikba és az HBO Max oldalára a Godzilla vs Kong. A filmet 2020-ról 2021 márciusára tolták, pontosabban március 26-ra, azaz még 2 hónap és megtekinthető lesz 2021 első nagy költségvetésű szörny bunyója. Az előzetesből egyelőre csak a Stranger Things nagy sikerű sorozatból Millie Bobby Brown-t látjuk visszatérőként, aki még az előzmény filmben a Godzilla 2-ben szerepelt. De mellette láthatunk még Hollywood-i sztárokat, mint például a Tarzanból ismert Alexander Skarsgård vagy a Halálos Iramban Hobbs & Shaw filmjéből Eliza Gonzalez és a Tökéletes Trükkből Rebecca Hall-t is.

  Az előzetes itt megtekinthető:

   Hogy Magyarországra pontosan mikor is fog megérkezni a film, arról nincsenek információk egyelőre, de a remény hal meg utoljára.

 • A Balenciaga által piacra dobott és kétes visszhangot kiváltó lábujj cipő után itt az új őrület, a tabi cipő, bár a Teletabikhoz semmi köze.

  A tabi valójában egy hagyományos japán zokni, melynek különlegessége, hogy elválasztja a nagylábujjat a többitől.

  Korábban elengedhetetlen része volt a tradicionális japán öltözéknek, de manapság a hétköznapi emberek is szívesen hordják.

  Az ILYSM kreatív márka ezt a tradicionális viseletet álmodta újra és tervezte meg a részben UFO lábakra, helyenként tevepatára emlékeztető cipőt, aminek egyik (és talán egyetlen) pozitívuma az, hogy újrahasznosított műanyag palackokból készült. És még az ára is kedvező, mert a világmárka cipőivel ellentétben potom 100 dollár alatt meg is vásárolhatjuk őket.

 • Ugyan a rajongók előszeretettel hozzák hírbe a legidősebb Kardashian lányt újra és újra az exével, úgy fest, ő és Scott Disick tényleg megmaradtak barátoknak, akik közösen nevelik a gyerekeiket.

  Perez Hilton szemléje szerint Kourtney egy régi barátjával, név szerint Travis Barker zenésszel jár néhány hónapja. A forrás szerint a 45 éves dobos már régóta szemezett a celebritással, akivel egyébként szomszédságban élnek. Barkernek van két saját gyereke és egy nevelt lánya exnejétől, Shanna Moaklertől, és Kourtney Kardashian is osztozik két kisfiú és egy lány nevelésén volt párjával, a fentebb említett Scott Disickkel.

  A fiatal románc legfrissebb állomása egyébként Kris Jenner, azaz a Momager Palm Springs-i luxusüdülője volt, ahol a Kardashian klánnal együtt pihentek.